2777
2789
عنوان

سخت تمرین لحظه زندگی تون کجا بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 75 پست
عزیزم همیشه میگن تا داخل یه ماجرایی نباشی درک درستی ازش نداری. خودمم قبول دارم این مسئله رو ولی خوا ...

آره درسته خیلی قبول دارم من مشکلی با طلاق نداشتم با این قسمتش داشتم که اگر مامانمو انتخاب می کردم دیگه هییییچ وقت بابامو نمی تونستم ببینم و اگر بابامو انتخاب می کردم دیگه هییییییچ وقت نمی تونستم مامانمو ببینم که همین الان گرفتار شم 

لحظه سخت تو زندگیم زیاد داشتم

از ورشکست شدنمون که طلا و زمین و ماشین و خونه و همروووو فروختیم تو ی اتاق زندگی کردیم

از خوندن پیام های اون دختره هرجایی تو گوشی شوهرم

از تاخیر دخترم تو رشد 

ولی بدتر از همش منتظر موندنم پشت در سونوگرافی بود ک ببینم توده تو سینم خوشخیمه یا بدخیم

هنوزم ادامه داره هر شیش ماه باید چکاپ بشم

خلاصه که اینقد به نظر خودم سختی کشیدم ک دیگه واقعا به هیچی اعتقاد ندارم 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره درسته خیلی قبول دارم من مشکلی با طلاق نداشتم با این قسمتش داشتم که اگر مامانمو انتخاب می کردم دی ...

باهاشون منطقی صحبت کن ...بگو که دارن تورو تحت فشار میزان ..این حق طبیعی توعه که هروقت بخوای بتونی ملاقاتشون کنی... با صحبت کردن حتما میتونی درستش کنی👌🤗

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

خب ای کاش نزدیکم بود مامانم، مامانم خارج ایران نیست کلا همه چی درهم و برهم

ایشالا همه چی درست و وقف مرادت میشه💚😚

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

درست بود یانه

نه خداروشکر اینقدر گریه کرده بودم که فشارم رفت رو ۱۷ زایمان اورژانسی یک هفته جلوتر انجام داد پسرم سالم بود دکتر سونوگرافی اشتباه کرده بود اونم دوبار ،خدا لعنتش کنه نزدیک بود سکته مغزی کنم من که فشار بالا بودم تو دوران بارداری.