2777
2789
عنوان

مامانم قشنگم بیا

3264 بازدید | 26 پست

خیلی بچه بودم ک بابا فوت کرد ب زور بابامو یادمه مامان قشنگم دونه ب دونه موهاشو سفید کرد ک ما قد کشیدیم.ما بزرگ شدیم ما درس خوندیم و صاحب زندگی شدیم.

مامانم حالش بده تو تصادف من خاک بر سر گفتم جلو بشین پاهات درد میکنه وای تصادف کردیم.یک هفته هست صورت ماهشو ندیدم بچه هام گریه میکنن میگن مامانی میخایم منظورشون مامانمه.

خودمم بیدارم درد صورت فلج شده ام نمیزاره خابم کابوس فقط مامانمو میخام سالم و سلامت.اگه ب مامانم چیزی بشه من باید زودتر از اون برم تو قبر.تو رو ب خدا دعا کنید مادرم حالش خوب بشه..من یتیم ی بار دیگه یتیم نشم.من دنبال ببرم برای خودم.خدا جونیمو بگیرم مامانم حالش خوب بشه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا پدرتو رحمت کنه 

ایشلا مامانت زود خوب بشه

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزم مادرتون حالشون چطوره ؟ 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
سلام عزیزم مادرتون حالشون چطوره ؟ 

ممنونم ک جویای احوال مامانم شدید.از بیمارستان تبریز انتقال دادیم تهران و امروز اومده خونه.خدارو هزاران مرتبه شکررررر ک اومده خونه.

ممنونم ک جویای احوال مامانم شدید.از بیمارستان تبریز انتقال دادیم تهران و امروز اومده خونه.خدارو هزار ...

الهی شکر  و هزارن بار شکر 💓

آخه من یک دختر لوس مامانی هستم 😊😊و تقریبا همه مادرها برام عزیز هستن 

الهی که زنده باشن و غم ازشون دور 😘😘😘

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
الهی شکر  و هزارن بار شکر 💓 آخه من یک دختر لوس مامانی هستم 😊😊و تقریبا همه مادرها برام عزیز ...

قربونت برم من. دقیقا منم با سی سال سن و دو تا بچه خیلی مامانی هستم جوری ک از اتاق عمل اومدم فقط تو بیهوشی مامانمو صدا میزدم.اول اخر زندگیم مامانمه.خدا همه ی مامانارو حفظ کنه