2777
2789

هرچىيييييي ميدونين بگين 

١٩ونيم سالمه :/

چي بپرسيم از طرف ؟ 

از كجا شروع كنيم بحث رو ؟

قرار اول درسته بيان خونه؟

رابطه محدود كننده نيست؟ يعنى ميشه باوجود رابطه عاطفى پيشرفتم كرد؟

چجورى بپرسم راجع به رابطه قبلياش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا اگه هنوز بهشون فكر كنه چى؟ اگه تو اوج رابطه اكس برگرده چى؟ تو هر مرحله از زندگى ميخواد منو با ...

فقط بهش بگو من اصلا به گذشته ی شما کاری ندارم گذشته درگذشته و تموم شده اما اگه سر و کله ی گذشته توو اینده ی من پیدا شه اونجاست که کلا تموم اعتمادم سلب میشه و تحملشم ندارم

من هر چی درباره این موضوع میخونم احساس میکنم کمتر میفهمم

تا دیروز مشاوره میدادم ولی الان واقعا نمیدونم به کی میشه تو این دنیا اعتماد کرد

یکی می‌گفت کاملا شناخته بودمش یهو بعد از چند سال عوض شد

یکی بود می‌گفت عاشقم بود دیوونه وار بعد سرد شد که این به نظرم بعید نبود 

یکی دیگه بود می‌گفت تو دل برو نبود فکر میکردم بعد ازدواج درست میشه نشد 

تنها چیزی که بهش اعتماد دارم تو شناخت علاوه بر تفاهم ، باید ببینی تفاوت های که دارین رو میتونین تحمل کنین یا نه

مثلا حرف می‌زنین یهو میفهمین سر فلان چیزنظر مشترک ندارین

آیا شخصت سعی می‌کنه حرف حرف خودش باشه. باهاش زیاد در ارتباط هستی سعی داره تغییرت بده؟

مشاوره هم رفتم گفت اگه میخوای شروع کنی بشناسیش از چیزای خیلی اساسی که پایه هست شروع کنین مثل مذهب فرهنگ سیاسی....

و اینکه یه نصیحت هم کرد گفت 

احترام ، درک متقابل و درک تفاوت ها مهم ترین چیزاس و اینکه تا زندگی نکنی باهاش بعضی چیزا رو نخواهی فهمید

تا حدودی میشه گفت به قول قدیمی‌ها هندونه هست

تا بازش نکنی نمی‌فهمی سفیده یا قرمز. شیرینه یا بی مزه

رابطه قبلی‌اش به نظرم سوال پیچش نکن که فکر کنه رفته اتاق بازجویی  ولی اگه بخواد خودش بحث رو باز می‌کنه بدون اینکه بپرسی ولی حق توعه بدونی 

فقط بهش بگو من اصلا به گذشته ی شما کاری ندارم گذشته درگذشته و تموم شده اما اگه سر و کله ی گذشته توو ...

اتفاقا گذشته خیلی مهم 

دوما هیچکی نمیاد بگه من گذشته ام بده و ال 

آدم خودش باید خیلی تحقیق کنه