عزیزم چیزایی که میگم انجام بده ببین چه روغنی میندازه
پیازو با دنده درشت رنده کن و تفت بده و ترجیحا پیاز بیشتری بریز
سبزی رو هم زیاد سرخ کن که تیره بشه البته با روغن زیاد
لوبیا هم کم نریز
توی خورش آب نبند، آب رو کم کم اضافه کن بجوشه اگر لازم داشت مجدد یه کم اضافه کن
قلم حتما بنداز
و نکته ی آخر و مهم ترین نکته اینکه موقع کشیدن خورش حتما حتما باید حداقل یه نیم ساعتی استراحت کنه تا روغن بندازه روی خورش
استراحت کنه یعنی اینکه حرارت زیرش به حدی کم باشه که فقط دمای خورش نیفته