2777
2789

کتاب که زیاد خوندم و همشونم دوست داشتم 

ولی کتابی که به اکثریت پیشنهاد میکنم بخونن کتاب(تکه هایی از یک کل منسجم) هست

بنظرم لازمه این کتابو بخونیم تا هم با شکستامون کنار بیایم و هم این نگاه صفر و صدی به ادما که فک میکنیم هر کی مارو ول کرد مطلقا ادم بدی هست و هر کی با ما بود مطلقا ادم خوبی هست رو کنار بزاریم و بتونیم احساساتمون رو کنترل کنیم

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب که زیاد خوندم و همشونم دوست داشتم  ولی کتابی که به اکثریت پیشنهاد میکنم بخونن کتاب(تکه ها ...

مرسی گلم 🦋🌹🦋 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️

بادبادک باز خالدحسینی خیلی جذاب بود الان دارم تئوری انتخاب ویلیام گلاسر و می خونم هنوز تمومش نکردم اونم خوبه رهش رضا امیر خانی ارتداد وحید یامین پور عاشقانه سیاسی بود یه عاشقانه آرام نادر ابراهیمی هم خوب بود