2777
2789

من ۲۴ سالمه خانوادم خیلی سخت گیر و محدود هستن، مثلا شبا شام نمیزارن برم بیرون با دوستام یا سفر نمیزارن برم تنهایی، هروقت عصرا بیرون میرم خیلی اذیت میکنن، جوونیم داره میره با گیر دادنای اینا دوستام همشون آزادن حتی دختر دتییهام که از من سنشون کمتره، تورو خدا چیکار کنم؟ هرچی توضیحم دادم هیچی حل نشد، بنظرتون دعای زبون بند چشم بند چیزی بگیرم مشکلم باهاشون حل میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفر که بنظر شخص خودم خوب نیست، شما هم اصرار نکن. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

جا من بودی چکار میکردی که مایحتاجم رو آجیام برا میخریدن و پام رو از خونه نمیذاشتم بیرون مدرسه هم به زور میذاشتن برم آخر هم نذاشتن دیپلم رو کامل بگیرم

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
واقعا فک کردی فقط خودت اینطوری؟؟؟؟؟؟؟ دهن من سرویس شددددده روز برم بیرون خداروشکر میکنم چ برسه شب

یه دوستم واسه مامانش گرفت خیلی سال پیش شاید ۸سال پیش مامانش خیلی خوب بود، نمیدونم باهاشون چیکار کنم گیر افتادم باهاشون بخدا حالا خوبه هیچ وقتم هیچ دسته گلی به اب ندادم اینجورین

آخرم انداختنم تو بغل شوهر 😕

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
یه دوستم واسه مامانش گرفت خیلی سال پیش شاید ۸سال پیش مامانش خیلی خوب بود، نمیدونم باهاشون چیکار کنم ...

تروخدا اگ راهی پیدا کردی ب منم بگو ی ادم افسرده شدم ک حتی نمیزارن شوهر کنم