2777
2789
عنوان

سوال در مورد مهریه

218 بازدید | 37 پست

دو ماه هست متوجه شدم شوهرم خیانت کرده و کلی هم هم رفتارهای بد از قبل داست خورنی  اعتیاد دست بزن و.... ولی صبوری کردم که با خیانت س رفتم خونه مادرم و اون سراغی از من نگرفته حتی برای عید 

و من خواستم برای مهریه اقدام کنم گفتم زوده

سوالم اینه اگر اسفند رفته باشه اموالش رو به نام اقوامش بزنه  چی میشه؟من دستم ب هیچ جا بند نیست؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو باید وقتی خونه شوهرت می‌بودی درخواست مهریه میدادی الان هم اگه قصدت طلاقه چون حق طلاق با مرده باید سعی کنی مسالمت آمیز حلش کنی چون شوهرت میتونه تو رو ناشزه کنه البته به وجدان قاضی هم هست اما اثبات خیانت همسر به این راحتی ها نیست به نظرم اول مهرتو بزار اجرا بعدش اگه اومد سراغت یا واسطه فرستاد و اینا به توفق برس و طلاق بگیر

تا یکسال قبل میشه برگردونی من خودم ماشینم 6ماه قبلش فروخته بودم واس مهریه توقیفش کرد خیلی بی رحم بود میدونستم فروختمشا ولی توقیفیشو گرفت چقد اون صاحب ماشین التماس میکرد

عزیزم تو باید وقتی خونه شوهرت می‌بودی درخواست مهریه میدادی الان هم اگه قصدت طلاقه چون حق طلاق با مرد ...

من الان فقط مهریه میخوام فعلا...اخه اصلا سراغم نیومد با کوچکترین اعتراض من خودزنی میکنه

تا یکسال قبل میشه برگردونی من خودم ماشینم 6ماه قبلش فروخته بودم واس مهریه توقیفش کرد خیلی بی رحم بود ...

یعنی اگر من تا خرداد صبر کنم و بعدش اقدام ب مهربه کنم اگر ب این کسی زده باسه بر میگرده ؟

یعنی اگر من تا خرداد صبر کنم و بعدش اقدام ب مهربه کنم اگر ب این کسی زده باسه بر میگرده ؟

اره این که برگردوند. ولی خونم کلا به اسم بابام بوداینو نتونست البته خودمم پافشاری نکردم وگرنه هزارتومنم از این زندگی حقش نبود فقط گفتم گمشو