2777
2789

شاید خیلیاتون منو بشناسین 

حدود ۳سال پیش شوهرم با دوستم ک همسایم بود ریخت رو هم و من با بچه ۴۰ روزه ۱سال و ۳ماهههه رفتم خونه پدرم

بعدش ک برگشتم شوهرم خیییلی تلاش کرد اعتماد منو ب دست بیاره و خیلی نقش بازی کرد

منم خدا روشکر کردم ک بخاطر بچم ادم شده

خلاصه چن باری بهش شک کردم ولی باز میگفتم نهههه اشتباه میکنمو......

زنه هم ب شوهرش گفتم ولی انقد بیعرضع بود هیچکار نکرد و اون سر زندگیش بود

خلاصهههه امروز ساعت ۶صبح جیم زد ب بهانه اسنپ

منم دلم مث سیر و سرکع میجوشید و چن باری بهش زنگ زدم همش میپیچوند(همممه روزای گذشته جلو چشمم بود ولی باز گفتم فکرت منفیه

خبر مرگش امشب برگشت منم رفتم سر گوشیش توی سابقه سفرها ساعت ۶ونیم صبح ی سفر برده دیگه نیرده تا ۱ظهر!!!۱ظهر از اون شهری ک دوست هرزم زندگی میکنه مسافر سوار کرده رو به شهر خودمون.....

ی دفه مغزم سوت کشید‌ گفتم امروز اون شهر بودییییی؟؟؟؟یهو قفل کرد چون نمیدونست انکار کنه و فهمیدم صب تا ظهر با اون بوده دیگه هیچی نگفتم فقط گفتم امروز صب تو رفتی فردا صبح من میرم اونجا.....بچه ها چیکاررررر کنمممم؟؟؟؟شوهرش بیشرفه کاریش نداره

چیکاارررر کنم خواهرا

چن تا عکس ۳تایی گذاشتم پروفایل ک مثلا اون بدونه ما خوشیم و..... الان چقدددد ب ریشم خندیده

تروقران بیاین بگین چیکا کنم‌

خدا صبرت بده

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

اخی ناراحت شدم نمیدونم💔

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست نمیشه متاسفانه ....

تلاش برا بار دوم نتیجه نمیده دیگه 

حقو حقوقتو بگیر پرتش کن دور

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

میخای بری برو ولی مدرک تو فقط سفر هاست...پیام نداری مگه پرینت بگیری

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕