2777
2789
عنوان

قفل کردن تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 49 پست
فقط کاربریکه شروع کرده بود بدگویی وقتی فهمید اونیکه داره بدگوییشو میکنه تو سایته از ترس داشت قالب ته ...

من از احد الناسی نمیترسم. . خب؟!  مشابه اون کسی که اون پستها رو لایک کرده بود تو زندگیم خیلی دیدم. ولی اون موقع خیلی دلم شکست. اصلا فکر نمیکردم که نظرش نسبت به من این باشه. از اون موقع تا الان هم رغبت نداشتم بیام نی نی سایت . دیگه مجبور شدم چند ماه قبل کاربری زدم سوال داشتم. 

با تشکر از میمونت که من رو صدا زد.

والله من ادعای خوبی ندارم ولی انتظار هم ندارم پنج ماه بعد تعلیق شدن یکی یادش بیاد من کامنت های مخالف ...

الانم من منتظرم ایشون لینک تاپیک رو بدن 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از احد الناسی نمیترسم. . خب؟!  مشابه اون کسی که اون پستها رو لایک کرده بود تو زندگیم خیلی دی ...

یعنی فقط بخاطر چند تا لایک دیگه رغبت نکردین سایت بیاید ؟ شناخت من از شما یه ادم قوی بود . شما لینک تاپیک رو بدین از روی تعداد لایکها و اسامی لایک شده ها میشه چک کرد 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من از احد الناسی نمیترسم. . خب؟!  مشابه اون کسی که اون پستها رو لایک کرده بود تو زندگیم خیلی دی ...

با شما صحبت نکردم 

شما اگه واقعا دلشکسته بودی یه گوشه تو یه تاپیک خودشو صدا میکردی یا میرفتی تو یکی از تاپیکاش بهش حرف دلتو میزدی ایشونم کاربر محترمیه و انتقاد پذیر حداقلش شجاعت داره اشتباهشو بپذیره یا تو روی طرف حرف بزنه تو مرامش نیست زیر اب بزنه یا بیفته دنبال کسی اذیتش کنه 

نه اینکه یه تاپیکو بزنی و باعث بشی یه عده بی ادب که بویی از احترام نبردن بیان فحش بدن

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
خب ویوالدی در حضور اوپرا دلخوریت رو بیان کن 

ببین من اصلا به این کارها رغبتی ندارم. اون موقع خیلی دلم شکست. چون فکر میکردم بعضی ها چقدر بزرگ و کامل و .. اند اما وقتی به زندگی واقعی نگاه کردم و انچه بعدش پیش اومد، مطمئن شدم هیچ  کس کامل نیست.

برعکس شما که فکر میکنید من برای تخریب عمدی آمدم، نه. من یاد اون خاطره افتادم که بارها هم در زندگی من بعدش تکرار شد. تاپیک ترکید در ادامه اش میخواستم به کاربرها چیزهایی بگم که نشد.

در ضمن مدل دوستی شما رو هم درک میکنم. از این نوع دوستی های قوی زیاد دیدم و خوشم میاد. موفق باشید.

ببین من اصلا به این کارها رغبتی ندارم. اون موقع خیلی دلم شکست. چون فکر میکردم بعضی ها چقدر بزرگ و کا ...

خب گل من هر چی میخوای بگی الان بگو چرا به کاربرا بدون حضور خودش حرفی بزنی در حضور خودش بگو که غیبت هم محسوب نشه . من با یکی یا علی بگم یا عمرنمیگم دیگه برا همینه که دوستی هامون قویه 

والله من ادعای خوبی ندارم ولی انتظار هم ندارم پنج ماه بعد تعلیق شدن یکی یادش بیاد من کامنت های مخالف ...

مانا باشی عزیز 

همینکه کمک حال کاربرایی کفایت میکنه همینکه تجربیاتتو دوستانه بیان میکنی 

خوشحال باش که هم و غم یه عده تخریب کردن شماس🌹🌹🌹🌹

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
مانا باشی عزیز  همینکه کمک حال کاربرایی کفایت میکنه همینکه تجربیاتتو دوستانه بیان میکنی  ...

عزیزی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مانا باشی عزیز  همینکه کمک حال کاربرایی کفایت میکنه همینکه تجربیاتتو دوستانه بیان میکنی  ...

دقیقا این یعنی ادم داره درست قدم برمیداره موافقم

خب گل من هر چی میخوای بگی الان بگو چرا به کاربرا بدون حضور خودش حرفی بزنی در حضور خودش بگو که غیبت ه ...

ایشون تا وقتی در مورد من حرف داشتن که خودم حضور نداشته باشم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ایشون تا وقتی در مورد من حرف داشتن که خودم حضور نداشته باشم

والا منم تعجبم از همینه 😐

با شما صحبت نکردم  شما اگه واقعا دلشکسته بودی یه گوشه تو یه تاپیک خودشو صدا میکردی یا میرفتی ت ...

با من صحبت نکردی ولی ببین چی نوشتی. درباره منه. همه اش اشتباهه. برداشتهای شخصیته. من نه ترسیدم نه قالب تهی کردم.

من دقیقا این طرز صحبت رو میشناسم. طوری عمدی غیر مستقیم  صحبت میکنن که کلمات در قلب طرف مقابل فرو میره. این یک نوع زرنگی خاصیه که در دنیای واقعی هم دیده میشه و من هرگز نداشتم. 

تمایلی به بحث در تاپیک میمونت ندارم. اگر تاپیک خودم نمیترکید میخواستم چیزهایی بگم نه درمورد اوپرا بلکه درباره تجربیاتی از این دست . شاید به درد بعضی کاربرها بخوره.

با من صحبت نکردی ولی ببین چی نوشتی. درباره منه. همه اش اشتباهه. برداشتهای شخصیته. من نه ترسیدم نه قا ...

من از ارادتت ممنونم . مجدد تاپیک بزن اوپرا رو هم تگ کن من مشکلی ندارم تو تاپیکم این قضایا حل بشه بهر حال باید تکلیف معلوم بشه که چرا تا اوپرا میره حرف و حدیث شروع میشه وقتی هست همه در سکوتن . خب گل من بنظرت تاپیک خودت قلب نمیشکست ؟

یعنی فقط بخاطر چند تا لایک دیگه رغبت نکردین سایت بیاید ؟ شناخت من از شما یه ادم قوی بود . شما لینک ت ...

مگه من رو میشناسی شما؟

من بعضی نظرات اوپرا رو میخوندم. دنبالش نمیکردم اما چون خیلی تو سایت بود و نظر می داد به چشمم می رسید. خیلی خوب بود نظراتش. حتی یک بار که در تاپیک مهاجرت نظراتم رو تایید کرد خیلی ذوق کردم. اما وقتی دیدم اون پستها رو لایک کرده خیلی ناراحت شدم. خوب بله ، من فکر میکردم همه چیز همونه که من دیدم و درک کردم و شناختم اما نبود وبرای همین جا خوردم. 

من قصد غیبت نداشتم. تجربه خودم رو گفتم تا بعدش چیزی به کاربرها بگم. من نیازی به ترور یک شخصیت مجازی که تعلیق شده بود و حتی نمیدونستم تو سایته ندارم. 

مگه من رو میشناسی شما؟ من بعضی نظرات اوپرا رو میخوندم. دنبالش نمیکردم اما چون خیلی تو سایت بود و نظ ...

تا حدودی اره تو اکثر تاپیک های مهاجرت سرک میکشم و نظرم با الان فرق داشت برای همین مصرم که قضیه حل بشه تا دیدگاه سابقم رو پیدا کنم