2777
2789
عنوان

دل‌درد روزهای تخمک گذاری

2523 بازدید | 10 پست

بچه‌ها من چندماهه روزای تخمک گذاری دل‌درد میگیرم، قبلا اینطوری نبودم و فقط روزای پریود درد زیادی داشتم،  اما حالا روزای تخمک گذاری هم این مشکل رو پیدا کردم.

بنظرتون نیازه دکتر برم یا چیز مهمی نیست؟ تجربه مشابه داشتین؟

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجور بودم دکتر رفتم و گفت موردی نیست و طبیعیه

نمیدونم چرا چندماهه اینطوری شدم، نگران شدم نکنه چیزیه.

ممنون عزیزم،  اینجا فقط تاپیکای حاشیه‌ای میان بیشتر کاربرها، سایت ماهیت اصلیش رو از دست داده

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
منم یه هفته قبل پریود درد دارم دو سه روز هم موقع پریود عذاب میکشم بعدش هم دردهای دوران تخمک گذاری هم ...

خیلی بده، میفهمم. کارم به سرم وصل کردن میکشه همیشه.

ورزش کن عزیزم، خیلی موثره

نمیدونم چرا چندماهه اینطوری شدم، نگران شدم نکنه چیزیه. ممنون عزیزم،  اینجا فقط تاپیکای حاشیه‌ا ...

اره والا منم هی سوال میپرسم جواب نمیدن ولی همیشه تاپیکای خاله زنکی پربازدیده

به امید یه روز خوب🌱
نمیدونم چرا چندماهه اینطوری شدم، نگران شدم نکنه چیزیه. ممنون عزیزم،  اینجا فقط تاپیکای حاشیه‌ا ...

ببخشید شما فقط دل درد دارید یا عوارض دیگه هم داره من چند روز گوارشم بهم میریزه کلا بی حال میشم میخواستم بدونم طبیعیه یا نه ؟

ببخشید شما فقط دل درد دارید یا عوارض دیگه هم داره من چند روز گوارشم بهم میریزه کلا بی حال میشم میخوا ...

بله، معذرت میخوام اما یبوست یا اسهال میگیرم، روز اول پریود استفراغ، دل‌درد شدیییییید، پادرد، درد سینه، دل پیچه، کمر درد.

و روزهای قبلش کسالت و افسردگی و زودرنجی.

اما تا میتووووونی بطور مستمر ورزش و یوگا و مدیتیشن کن، حداقل حال روحی رو بهتر میکنه. 

ببخشید شما فقط دل درد دارید یا عوارض دیگه هم داره من چند روز گوارشم بهم میریزه کلا بی حال میشم میخوا ...

اره عزیزم طبیعیه منم همینطوریم،طوری که اصلا نمیتونم تو اون دو سه روز دستشویی برم و احساس یبوست دارم

من روزای تخمک گذاری معمولا یکی از تخمدان هام تیر میکشه بعد چندساعت خوب میشم 

بعضی وقتا حالت لکه بینی هم دارم موقع تخمک.گذاری

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃