2777
2789

سلام توروخدا اینو برام‌گزارش بزن دعا میکنم‌براتون...ممکنه شناسایی شم..لطفااا

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برگردم خییییییلی عقب، 

سعی می کنم توی اولین مسابقه زندگیم برنده نشم. 

مسابقه ای که هممون توش برنده شدیم. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

کاش میشد کاش ولی نمیشه...

تو سن ۱۷سالگیم ازدواج نمیکردم و بنا بر معیار های اونموقعم تصمیم برای یک عمرم نمیگرفتم..

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

منم ۱۸ سالمه 

دوس دارم برگردم وقتی کلاس دهم بودم حدودا ۱۵ سالگیم ، سالگی دوتا زبان میخوندم و برنامه نویسی کار میکردم ، بعد دیپلم مهاجرررررت 

دیدم اطرافیانم فقط با یه زبان و یه مهارت مهاجرت کردن ، و همین زورم میاد من که استعداد و پتانسیل زبان و برنامه نویسی رو داشتم چرا تنبلی کردم

همه کارایی که کردمو‌میکنم یه سری کارایی که نکردم و هم انجام میدم زبانمو کامل میکنم یه ساز یاد میگیرم و یه ورزش به صورت جدی انجام میدم  با خودمم بیشتر مهربون میشم و همیشه سعی میکنم خوشبین باشم 

۱۸سالگی که خوبه هنوز فرصت برا جبران داری من که سی وخوردی سالمه دیگه فرصت ندارم خیلی کارای اشتباه انجام دادم دیگه نمیتونم به عقب برگردم از خدا بخواه کمکم کنه التماس دعا از همگی دارم  

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید

من راض ام از خودم.از اینکه پی دوست پسر نبودم .از اینکه درس خوندم.از اینکه ریاصی خوندم.از اینکه معلمم.از اینکه ازدواج کردم

فقط خیلی به حرف بقیه اهمیت نمیدادم اگر برگردم عقب که الانم دیگه یاد گرفتم اهمیت نمیدم