2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کت و شلوار لطفا میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 36 پست
من بچگی کردم گفتم هزار بار هم عذر خواهی کردم؛ولی وقتی من از گذشته شوهرم گذشتم به خاطر دوست داشتنش او ...

چی بگم امیدوارم این دفعه با یه آدم درست روبه رو بشی آخه خود روانشناسا هم میگن زندگی قبل از مجردی رو اصلا لازم نیست به طرف مقابل بگید چون گذشته هست 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
چی بگم امیدوارم این دفعه با یه آدم درست روبه رو بشی آخه خود روانشناسا هم میگن زندگی قبل از مجردی رو ...

منم همین و بهش گفتم

میگه نه باید اول بهم میگفتی🤷🏼‍♀️

چی بگم بهش والله…

منتظر معجزه نباش؛تو معجزه ی خودتی💕دانشجو رشته ی روانشناسی هستم👩🏼‍🎓🧠📚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین و بهش گفتم میگه نه باید اول بهم میگفتی🤷🏼‍♀️ چی بگم بهش والله…

بعضیا بی اعتماد هستن حالا شاید خودشون هی به همه شک دارن الکی یا اینکه از بس زخم خوردن نمیتونن اعتماد کنن این با خودش فکر میکنه امروز یکی لو رفت فردا یکی دیگ دیگ لو بره چهار سال دیگه چی اگ خودش اکند بهت گفت با یه زنه بوده و غیره پس کلا توقع داشته شما همه چی روبهش بگی ولی دیگه وقتی رابطتون این طور سرد شده ساختنش یکم سخته اونم یکطرفه انشاءالله به حق این شبهای عزیز هرچه صلاح تونه پیش بیاد

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بعضیا بی اعتماد هستن حالا شاید خودشون هی به همه شک دارن الکی یا اینکه از بس زخم خوردن نمیتونن اعتماد ...

خیلی ممنونم ازت عزیز دلم💞

ایشالله خدا تو این ماه مبارک صدا من و بشنوه و می دونم که میشنوه؛یه معجزه کوچیک برای من بکنه قسم خوردم دیگه چیزی از خدا نمی خوام آخرین طلبه منه؛شوهر نگفت قبل عقد خودم متوجه شدم خانمه پیام داد بهم گفت بعد شوهرم تعریف کرد و من پذیرفتمش و گفتم پشتش هستم؛ولی اون من و نپذیرفت!

چی بگم؛کاش خدا معجزه کنه زندگیمون و نجات بده🙂

خیلی ممنونم ازت عزیز دلم💞 ایشالله خدا تو این ماه مبارک صدا من و بشنوه و می دونم که میشنوه؛یه معجزه ...

اُه من فک کردم صادقانه اومد گفت چه پررو

ببین گاهی داستانمون میشه این داستانی که طرف میره دیوونه خونه میبینه یکی نشسته زاری میکنه هی میگه شقایق میگه این چشع میگه یه شقایق نامی رو میخواسته بهش ندادن میره جلو تر میبینه یکیو با غل و  زنجیر بستن هی داد میزنه شقایق میگه این چشه میگن شقایقو دادن به این ما فکر میکنیم وای اگ این آدم از زندگیمون یا بهش نرسیم زندگیمون تمومه در حالیکه شاید باهاش زندگی رو جلو ببریم بفهمیم نه ما به درد هم نمیخوردیم بالاخره خداوند بی مصلحت کاری انجام نمیده درکش برای ما سخته امیدوارم یک اتفاقی بیافته که به نفعت باشه

اُه من فک کردم صادقانه اومد گفت چه پررو  ببین گاهی داستانمون میشه این داستانی که طرف میره دیوو ...

ان‌شاءالله این روزا بد تر فشار داره بهم میاد

از الان خواستگاری که قبلا دو بار ردش کرده بودم باز اومده خواستگاری می کنه به مادرم میگه قولش و به کسی دیگه ندید هر موقع رد شد سریع به من بگید من همه طوره پاش هستم

ولی من نمی خوام نمی دونم چرا نمی فهمن اصلا نمی تونم به ازدواج دوباره تا یه مدت طولانی فکر کنم؛اصلا من میگم شاید ۱٪ معجزه شد طلاق نخواستیم بگیریم این چه طرز برخورده میاید این طوری میگید!

من خیلی بدم اومد اصلا هم واسه کسی که دو بار ردش کردم قبول نمی کنم؛هنوز اسم یکی دیگه تو شناسنامه ام هست و وفادار هم می مونم بهش آدم خیانت کاری نیستم از خیانت و این کارا هم متنفرم...

خدا به زندگیم کمک کنه کاش…