2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کت و شلوار لطفا میاید

2439 بازدید | 36 پست

سلام

میشه لطفا اگر کسی تعبیر خواب بلده خواب من و تعبیر کنه ممنونش میشم🥺🥺🥺

من سه ماه و نیمه از شوهرم بی خبرم نه زنگی زد نه پیامی داد پشت سرشم نگاه نکرد درخواست طلاق دادیم (تو عقدیم داریم جدا میشیم) خیلی وقته شوهرم و ندیدم

یه مدت طولانی هم بود خوابش و ندیده بودم

حالا دیشب به زبون به خدا گفتم خدایا کاش یه معجزه برام میکردی پشیمون می شد و برمیگشت...

امروز بعد از ظهر خواب دیدم با شوهرم یه جایی هستیم نمی دونم عروسی بود کجا بود یادم نیست بعد شوهرم خواست بره با تلفن حرف بزنه بعد رفتیم براش کت و شلوار خریدیم شوهرم کت و شلوار پوشید منم اومدم بهش گفتم به به چه خوشتیپ شدی بعد شوهرم اومد خونمون تو اتاق من خوابید منم خوابیدم پیشش…

می دونید تعبیرش چیه؟🥺

کت و شلوارشم مشکی و تمیززز و قشنگ بود

منتظر معجزه نباش؛تو معجزه ی خودتی💕دانشجو رشته ی روانشناسی هستم👩🏼‍🎓🧠📚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز دل بسته اشی ؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

چون بهش فکر کردی خوابشو دیدی.واقع بین باشی میفهمی از همچین کسی برات شوهر خوبی درنمیاد و فراموشش میکنی و میری سراغ زندگیت.لیاقتت بیشتر از ایناس

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

خواب ها انواع مختلفی دارن عزیزم. بعضیا حاصل تفکرات خودمونه حتی تفکرات خیلی دور. بعضیا القائات شیطانیه و بعضی ها هم رویای صادقه است که درستن. ما نمیدونیم خوابمون جزء کدوم دسته است  

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»

سلام عزیزم ان شاءالله هرچی خیرته پیش بیاد...دعای استخاره و رضا به تقدیر امام سجاد (صحیفه سجادیه دعای ۳۳ و۳۵)رو بخون ارومت میکنه

روزی دو رکعت نماز هدیه به حضرت معصومه بخون از خودشون کمک بخواه..ان شاءالله بهترین تقدیر برات رقم بخوره

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
حضرت محمد میگه هیچ وقت دنیال تعبیر خواب نرو چون اگه خوابت خوب باشه یکی بد برات تعبیرش کنه فاتحه 😐

ولی نمیشه که تعبیرش و ندونست🥺

یعنی چی بیخبری؟منظورم اینه تماس نمیگیره یا کلا کسی ازش خبر نداره؟

نه

هیچ تماسی دیگه نگرفت پیامم نداد پشت سرشم نگاه نکرد

چون بهش فکر کردی خوابشو دیدی.واقع بین باشی میفهمی از همچین کسی برات شوهر خوبی درنمیاد و فراموشش میکن ...

نمی دونم🙂

شاید شما درست میگی

هر چی خدا می خواد همون بشه