2777
2789
عنوان

کمککککک

272 بازدید | 25 پست

صورتم پر جوش زیر پوستیه همه جای صورتم.قبلا کرم شب استفاده کردم پوستم به شدت نازک شده میترسم لایه بردار بزنم

الان جزو لایه بردار چکار کنم جوش های زیر پوستیم گم بشن؟؟؟؟هر کی تجربه ای داره لطفا بهم بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک های گیاهی رو امتحان کنید با توجه به اینکه هوا گرم شده دیگه سرد بودن ماسک اذیت نمیکنه .

ماسک برنج

ماست و پودر جوانه گندم

سفیده ی تخم مرغ رو کمی بزنید بعد بزارید رو پوست بعد دستمال کاغذی بزارید روش اگه لازم بود بازم سفیده تخم مرغ بزنید روش یه ۲۰ دیقه یا بیشتر صبر کنید خشک بشه بعد آروم از رو پوست بلندش کنید .

ماسک برنج چی هست؟؟؟؟جوانه گندم و ماست چقدر بزار بمونه؟

یه قاشق چایخوری برنج محلی با یه استکان آب بذار سر گاز بپزه تا شفته بشه بعد سرد که شد له کن و بزار رو صورت ، خودت باید امتحان کنی ، همین الانم میتونی درست کنی

توروخخخخدااااا ب حرف این دکترا گوش نده 😭اخه سر خودمو بکوبم ب دیوار لایه بردار واسه جوش؟؟؟؟؟؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐😐من خودم تولیدکننده لوازم ارایشیم هر روز کلی مشتری میان میگن لایه بردار استفاده کردم صورتم داغون شده آخه چرااااا😖😖