2777
2789

چرا من هیچی از دانشگاه نمی‌دونم 😐🤣

رشتم حسابداریه دانشگاه آزاد میرم 

مهر ترم یکم حالا کتاب میخواد یا نه از کجا باید بگیرمم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که ترم ۶مهندسی ژنتیکم و تا الان یه کتاب نگرفتم طبیعیه؟😂😂😂🚶🏻‍♀️

یعنی تا حالااا هیچ رفرنسی نخریدی؟ 😂من دوستم بایو میخونه کتابخونش الان قد من کتاب هست. البته من تا حالا ندیدم بشینه درست حسابی بخونه 

یعنی تا حالااا هیچ رفرنسی نخریدی؟ 😂من دوستم بایو میخونه کتابخونش الان قد من کتاب هست. البته من تا ح ...

صب کن اگه لازم باشه خود استادا بهتون میگن 

اصن بعضی از استادا ممکنه خودشون حزوه بگن و نساز ب کتاب نباشه

صب کن اگه لازم باشه خود استادا بهتون میگن  اصن بعضی از استادا ممکنه خودشون حزوه بگن و نساز ب ک ...

نه من میدونم. اسی بود سوال داشت. ولی دوستم چون بایوتک میخونه همش فاز این پروفسور ها رو برداشته بود میرفت رفرنس انگلیسی میخرید 

کتاب چی؟ اندیشه و تاریخ و فارسی اینا شاید بخواد 

عمومیا و معارف می‌خوان کتاب 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼