2777
2789

چرا من هیچی از دانشگاه نمی‌دونم 😐🤣

رشتم حسابداریه دانشگاه آزاد میرم 

مهر ترم یکم حالا کتاب میخواد یا نه از کجا باید بگیرمم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آغا بزار بری دانشگاه ... اونجا هراستادی میگه چی بخری چی نخرید ....شاید جزوه بده یه استادی... اگه با یه ترم بالایی دوست شی می‌تونه کتاباشو بگیری ... کتابخونه دانشگاه هم هست ... یا اگه کانالی دانش گاه داشته باشه برا فروش 

نه عزیزم خودشون معرفی میکنن ولی پرس و جو کن که کتاب های تخصصی و رفرنس رو بگیری نه اینکه هر چی گفتن ب ...

وای اصلا سر در نمیارم اگه کتابای ثابت ندارع چیو باید بخونیم چجوری باید امتحان بدیم خیلی استرس ذارمم

وای اصلا سر در نمیارم اگه کتابای ثابت ندارع چیو باید بخونیم چجوری باید امتحان بدیم خیلی استرس ذارمم

نگران نباش اصلا ، بستگی به استاد داره کتاب معرفی کنه یا جزوه خودش از الان به این چیزا فکر نکن دختر خوب 

اینترشیپ پرستاری … 
آغا بزار بری دانشگاه ... اونجا هراستادی میگه چی بخری چی نخرید ....شاید جزوه بده یه استادی... اگه با ...

اها پس خوبه 

آخه تو کانال مدرسمون اومد ثبت نام کتاب آغاز میشه منم استرس گرفتم گفتم نکنه دانشگاهم ثبت نام بخواد 🤣