2777
2789

خودمو داخل رویای که نه هدفی که دارم تصور می‌کنم! حسش میکنم از اعماق قلبم حتی صداهایی که خیال پردازی میکنم رو میشنوم‌‌، خیلی روی آدم تاثیر میذاره! گاهی آدم دوست داره با یکی درمیونش‌ بزاره و بهش انگیزه بده

(♥︎)𝗂𝖺𝗆 𝗌𝗍𝗂𝗅𝗅 𝗍𝗁𝖾 𝗌𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗍𝗋𝗈𝗇𝗀 𝗀𝗂𝗋𝗅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا به چه و چند تا از هدفهایی که خواستید این روش رسیدی

همین الان یه بغض گنده نشست تو گلوم! راستش هنوز بهش نرسیدم از خدامه برسه. اگه حوصلشو داری از رویات‌ بگو منم برات تعریف کنم. خیلی دلم میخواد حرف بزنم🥲

همین الان یه بغض گنده نشست تو گلوم! راستش هنوز بهش نرسیدم از خدامه برسه. اگه حوصلشو داری از رویات‌ ب ...

رویاهام درمورد ازوادجم با یه پسر خیلی جذاب و پولدار بود الان بهش رسیدم اما هم خیانت میکنه هم یه کم خسیسه الان نمیدونم واسه اون جاهائ ک ارزوشو داشتم و رسیدم شکرگذاری کنم یا واسه بقیش ناراحت الان نمیدونم این خیانتاتو چطور خیال بافی کنم ک کنار بزاره کاش کسی بود بهم میگفت ک چیکار کنم

رویاهام درمورد ازوادجم با یه پسر خیلی جذاب و پولدار بود الان بهش رسیدم اما هم خیانت میکنه هم یه کم خ ...

اگه شوهرت داره خیانت میکنه بهش گوشزد کن یا از طریق یکی از بزرگترای فامیل بگی که باهاش صحبت کنه ولی به دل نگیری من خودم از ازدواج خیلی متنفرم اصلا دوست ندارم ازدواج کنم🥲 امیدوارم که مشکلت درست بشه این چیزی که شما داری میگی مشکله رویا نیست پس با آگاهی برو جلو که انشالله درسا بشه اتفاقا منم نیاز دارم یکی به حرفام گوش بده 

اگه شوهرت داره خیانت میکنه بهش گوشزد کن یا از طریق یکی از بزرگترای فامیل بگی که باهاش صحبت کنه ولی ب ...

احخ فکر میکنم این اتفاقا همش با فکر خودم پیش اومده میگم توو رویام حتما یه جایی به یه چیزی توجه کردم که واسم پیش اومده