2777
2789
عنوان

دوستان بیاید تجربه ام راجب درمان کم کاری تیروئید بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 20449 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب بده کلی دعات میکنم از قرص خوردن خسته شدم

ان شاءالله عزیزم...کم کاری تون چنده؟؟؟

آجی سردی اصلا نخور ...اگ خوردی هم مصلحش رو بخور ک اذیت نشی...چون عامل اصلی کم‌کاری سردی هستش و استرس

مقدارشو هم میگی مرزنجوش چقدر باشه گیاه جامع چقدر باشه؟

دولیوان آب می‌ریختم خب با ی قاشق مرزنجوش، میذاشتم خوب دم می‌کرد طوری ک اون دو لیوان آب بشه ی لیوان مرزجوش دم شده...بعد میریختم داخل لیوان یکم جامع داخلش قاطی میکردم میخوردم، هرشب قبل خواب انجام بده...

اینم بگم جامع هایی ک من خریدم خودشون تقریبا ب اندازه یکمی نخود بزرگتر بودن .یکیش رو قاطی میکردم میخوردم

ان شاءالله عزیزم...کم کاری تون چنده؟؟؟ آجی سردی اصلا نخور ...اگ خوردی هم مصلحش رو بخور ک اذیت نشی.. ...

خیلی وقته پیش دکترم نرفتم دقیق نمیدونم الان چقدره اره مثلا بستنی بخورم حالم بد میشه سردی بخورم بخوابم بلند بشم بدنم سر میشه 

خیلی وقته پیش دکترم نرفتم دقیق نمیدونم الان چقدره اره مثلا بستنی بخورم حالم بد میشه سردی بخورم بخواب ...

عآره سعی کن نخوری اگ خوردی بعدش ی چیزی گرم مث خرما بخور حداقل...مرتب هم زیر نظر پزشک باش چون واقعا کم کاری تیروئید خیلیییی بده.

دولیوان آب می‌ریختم خب با ی قاشق مرزنجوش، میذاشتم خوب دم می‌کرد طوری ک اون دو لیوان آب بشه ی لیوان م ...

سلام دوست عزیز 

من ۱۴۰۲ آز تیروید دادم تیرویدم دو نیم بود 

چهل روز پیشم آز دادم شده بود ۶ و اصله دوست ندارن دارو استفاده کنم آز علائمش هم شدیدا کف دست و پاهام داغ میشه 

خواستم بپرسم شما واقعا از استفاده این دو مورد نتیجه گرفتید ؟ آزمایش مجدد دادید ببینید برگشت نداشته و اینکه مصرف مرزنجوش و جامع امام رضا روی بدنتان اثر منفی نگذاشت مثلا پریودتون نامنظم بشه یا موارد دیکه ممنون میشم پاسخگو باشید .

راستی من هم طب سنتی رفتم این مورد بهم نگفت گفتش به مدت ده شب هرشب یک عدد گردو را کامل با پوستش بکوب و نیم کوب کن بریز تو یه لیوان آب جوش تا صبح،  صبح صافش کن و بخور آیا شما از این مورد شنیده بودید ؟؟

خواهش میکنم پاسخگو باشید 

🙏🙏🙏🙏

ان شاءالله عزیزم...کم کاری تون چنده؟؟؟آجی سردی اصلا نخور ...اگ خوردی هم مصلحش رو بخور ک اذیت نشی...چ ...

سلام عزیزم اگه پیام منو دیدی جواب بده تو رو خدا شما چند ساله تیروئید کم کار داشتین؟ واقعا خوب شدین ؟ دیگه قرص مصرف نمیکنین؟؟