2777
2789

ب حدی بود ک رفتم دکتر گفتش ب هیچ وجه باردار نشو ...امروز جواب آزمایش رو گرفتم زیر ۲ بود شد ۱/۶....

اینم بگم صبح ناشتا قرص لووکسین ۵۰ میخوردم ولی زیاد تغییر نکرد تا دست ب دامن دارو گیاهی شدم....خدایا شکرت خیلیییی خوشحال ام، ان شاءالله که خدا به تن همه بیماران لباس عافیت بپوشانه. آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگو چطوری درمان کردی من تو حاملگیم بهم میریخت

گباه جامع امام رضا رو بمدت ۱ ماه با مرزنجوش دم کرده خوردم....گهگاهی هم شبها دونه اسفند ب اندازه ی قاشق چای خوری میخوردم ولی خب نباید جویده بشه...سردیجات هم نمیخورم زیاد....ن اینک قطع بشه، مثلا دوغ میخوردم پونه قاطی میکردم باهاش میخوردم

گباه جامع امام رضا رو بمدت ۱ ماه با مرزنجوش دم کرده خوردم....گهگاهی هم شبها دونه اسفند ب اندازه ی قا ...

من اصن سردی نمی‌خورم زیاد البته دیگ بعد زایمان آزمایش ندادم ببینم چطوری شده از کی مشاوره گرفتین طب اسلامی ؟

چ گیاهی ؟چه جوری خوردی؟یعنی دیگه قرص نمیخوری

سری قبلی ک رفته بودم پیش پزشک متخصص گفته بود واقعا عالی شده چیکار کردی، بهش گفتم ...بعد گفتش ک میتونی قطع کنی قرص رو ولی جهت اطمینان بیشتر برو تا دوماه دیگ بیا پیشم ولی قرص رو مصرف کن هرروز تااینکه چند روز پیش آزمایش دادم امروز جواب رو گرفتم نشون دکتر عمومی دادم گفته ک کامل رفع شده و مشکلی نیست. شنبه هم میرم پیش پزشک متخصص ک ان شاالله دیگ قرص مصرف نکنم

میشه بگین چجوری درمانش کردین اضافه وزن هم داشتین‌؟ 

بالا توضیحات رو گفتم ...اضافه وزن زیااااااد ....بخدا اصلا غذا هم زیاد نمیخوردم..هرچ ورزش میکردم هم عرق نمیکردم ..تا اینک الان ده روزه هروقت میرن پیاده روی لباسام خیس عرق میشن چون تیروئید درمان شده .بدنممم سوخت و سازش رو انجام میده...داخل همین ده روز ۲ کیلو کم کردم اصلا غذامو کم نکردم ..فقط ی ۳ روز رفتم پیاده روی

من اصن سردی نمی‌خورم زیاد البته دیگ بعد زایمان آزمایش ندادم ببینم چطوری شده از کی مشاوره گرفتین طب ا ...

من خودم ی بار داخل نت خوندمش و انجامش دادم . فک کنم دکترتبریزیان بود...ولی چند روز پیش هم رفتم پیش دکتر طب سنتی سر کوچه مون راجب کم کاری ازش پرسیدم بازم همین‌رو میگفت برا درمان

اسپند رو هم یه ماه خوردی میگن سمی هست نباید مصرف بشه

نه فک کنم ب مدت ۱ هفته بود ولی هرروز نمیخوردم 

نه گلم سمی نیست بشرطی ک جویده نشه.من حتی دونه ها رو نمیشستم چون خواصش میره فقط میزاشتم داخل گلوم آب میخوردم همین