2777
2789
عنوان

چرا همیشه تنهایی

136 بازدید | 25 پست

رابطه ام با دوست های دوران دبیرستان خوب نیست تو دانشگاه هم از هیچ کدوم از همکلاسی هام خوشم نمیاد و دوست انچنانی نیستم ، سنمم دیگه داره می‌ره بالا ولی رل دوست پسر نامزد شوهر 😂و ... ندارم قیافه م خوبه اخلاق هم نسبتا خوبه هر چند در کل آدم شادی نیستم 

خواهر ندارم داداشام کوچیکن با مامانم اصلااا راحت نیستم 

واقعا بعضی وقتا دلم میخواد با دوستام برم بیرون حرف بزنم درد دل کنم ولی هییییییچ کسو ندارم 

واقعا چرا یعنی مشکل از اخلاق منه؟ 

چیکار باید کنم؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال میدم بقیه فکر میکنن براشون کلاس میزاری در حالیکه اینطور نیست

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
مجردی ؟ ولی دانشگاه حای باشگاه و همسایه ها هم بعض میشه دوست شد شاغلی ؟دوست همکار  نداری

اره مجردم

قبلا یه باشگاه میرفتم اینقدر اذیتم میکردن بچه های اونجا هر روز تو اتوبوس گریه میکردم هر روز 

یه دفعه اینقدر گریه کردم تو اتوبوس مردم نگاه میکردن اشکهامو

💍♥ i said yes 

چرا ؟جریان چی بود چرا اذیتت میکردن

اونا متاهل بودن

هر دفعه از عروسیشون و اینا میگفتن 

یکیشون عمس عروسی شو تو مبایلش نشون میداد 

من خب مراسمی نداشتم تا حالا به خاطر همین حرفی نداشتم بزنم

🥲

💍♥ i said yes