2777
2789

ماهم روزی پدری داشتیم مادری وخواهربزرگی ...خونه گرمی که هروز هم بری درشون بروت باز هست 😔آغوشی که همیشه برات باز بود...کتاب روزگارشون بسته شد ،رفتن رحمت خدا ..چه سخته داغشون .. هی میریم ومیایم ،قبرستون سرمزارشون شده پاتوق ما ....

انالله واناالیه راجعون 

خداببخشید ،ناراحت نشو فقط دلم تنگ شده 

والا خودت دیدی وبودی بخاطر رضایتت حتی شیون نکردم 😔توخالقی وتمام هستی دست توست 

خداهمه اموات وبیامرزه 

شرمنده ناراحتتون کردم  بی زحمت نفری یک صلوات بفرسته 

حسین جانم 🌺

روحشون شاد .انشالله با امام حسین محشور باشن 🌹🥺

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام جبرائیل جونم🥺الهی بگردم💔من خیلی وقت بود می خواستم بیام باهاتون حرف بزنم فرصت نمی شد...امروز اومدم حالتون بپرسم این تاپیکتون دیدم😥روحشون شاد❤هم سه تا فاتحه فرستادم هم سه تا صلوات 🌷خدا بهتون صبر بده🥺❤💐

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.
سلام جبرائیل جونم🥺الهی بگردم💔من خیلی وقت بود می خواستم بیام باهاتون حرف بزنم فرصت نمی شد...امروز ا ...

سلام بروی ماهت عزیزم 🌺🌺🌺تشکر فراوان قاصدک جون

امیدوارم هیییچ وقت داغ عزیز نبیبنی 😭

حال خودت چطوره خوبی ؟؟

حسین جانم 🌺

سلام بروی ماهت عزیزم 🌺🌺🌺تشکر فراوان قاصدک جون امیدوارم هیییچ وقت داغ عزیز نبیبنی 😭 حال خودت ...

خدانکنههه خواهری❤

الهی دورت بگردم❤💐

ممنون خواهر خوبم🥺❤💐دلم براتون خیلی تنگ شده❤❤❤❤❤

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.

منم مثل خودت یروزی همه اینارو داشتم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

سلام خانمی تو یه تایپک در مورد آیه ی 11 سوره ی فصلت نوشتین. همینجوری بخونیم هیچ دستوری نداره و اینکه ...

سلام گلم ،باوضو باشین وبنویسین بله فقط همین دستور دیگه ای نداره ،اعتقاد داشته باشین معجزه میکنه

حسین جانم 🌺

خدارحمتشون کنه ،خیلی سخته😔

خیلی سخته ولی چه میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زنده ها باید زندگی کنن  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......