2777
2789

بچه ها پارسال چندتا از بلاگرا یه پیج کفش معرفی کردن که چند کا هم فالور داره و به نظر خیلی معتبر میاد و قیمتاشم‌ معقول بود.دو جفت کفش سفارش دادم عید ۱۴۰۱ ولی دیگه نفرستاد.با بعضی فالورا صحبت کردم این بلا سر همشون اومده ولی هیشکیم حوصله شکایت نداره.صاحب پیجم یه دختره دریده و پررو هس.

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

به یه طریقی شماره اصلی خودش و پدرش رو پیدا کردم که اول شمارش ۰۹۱۷ هس. بعد یه سال....دختره فحشم داد که چقد بیشعوری که مزاحم خانواده م میشی😶😶😶

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بگم که تاحالا چندتا شمارمو و پیجای اینتامو بلاک کرده ولی من ولش نمیکنم.چون به همه پیام میده با تمسخر میگه برید کلی هم‌پول خرج کنید ازم شکایت کنید ببینید به کجا میرسید....یعنی میدونه تو این مملکت هیچ کاری به کارش ندارن...پدرش هم میگه من از پس اسن دختر برنمیام

به یه طریقی شماره اصلی خودش و پدرش رو پیدا کردم که اول شمارش ۰۹۱۷ هس. بعد یه سال....دختره فحشم داد ک ...

چقدر بیشعوربود،توهرروززنگ بزن به خانوادش بگو حلالتون نمی کنم پدرش چی گفت

«اللهم عجل لولیک الفرج»

لطفا اگه کسی تجربه داره بگه که چکار کنم؟ از کجا و چجوری شکایت کنم که دماغ این دختره پررو رو به خاک بمالم؟؟؟

يه بار داداشمو انداختم به جونش پولم احيا شد 😂

کل خانواده من بهش زنگ زدن،،چنااااان فحشای رکیکی به مردا میده که پرای همشون ریخت

چقدر بیشعوربود،توهرروززنگ بزن به خانوادش بگو حلالتون نمی کنم پدرش چی گفت

اولش با زبون خوش بعدشم تهدید و بعدم نفرین....اصلاااااا به هیچی اعتقاد نداره این دختر...اصلااااآ عین خیالش نیس،پول حروم خیلی شیرین اومده براش.پدرش میگه دیگه با ما زندگی نمیکه و از پسش برنمیام من.حرفمو گوش نمیکنه