2777
2789
عنوان

برای رفع بلا وگرفتاری

71 بازدید | 5 پست

سلام خانوما لطفا یه کمک خواهرانه بهم کنید خیلی تو زندگیمون بد میاریم اصلا هزارتومن پول شک دارم حتی وارد زندگیمون نشده شوهرم کاهل نمازی میکنه ی وقتاولی خودم نمازو روزمم ب موقع انجام میدم آزارمون به کسی نمیرسه ولی خیییلی گرفتاری برامون پیش میاد همینطوری بد پشت بد .

چکارکنم کسی تجربه داره دارم نمیخوام ایمانم رو از دست بدم ولی گاهی وقتا فکر میکنم خدامنو از یاد برده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب من نگاه کن ببین خدا هواتو‌داره ن مثل من در عرض چند ثانیه صورتت فلج بشه بچه ها و مادرت ناقص بشن ب خاک سیاه نشستیم.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

سلام شوهر منم از وقتی پسرم مریض شد نمازو گذاشت کنار. من فکر میکنم به هرچی فکر کنبم همون میشه. انشالله مشکل شما خاهر گلم حل بشه

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
سلام شوهر منم از وقتی پسرم مریض شد نمازو گذاشت کنار. من فکر میکنم به هرچی فکر کنبم همون میشه. انشالل ...

خیلی سخته کامل درک میکنم مام ی سال و خورده ایه ک پسرم مریض شده زندگیمون جهنم شده😭😭😭