2777
2789
عنوان

هتل خوب در مشهد.. مشهدی ها بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 3974 بازدید | 28 پست

هتل سی نور سال ۹۸ رفتم خوب و تمیز بود بعد اون مشهد نرفتم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک هتل درویش نرفته حق نداره از لاکچری بودن بقیه هتلا بگ🥰🥰

اون که بل….. ه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
هتل جهان کنار حرم غذاخوریش هستی داخل حرم مشخصه

جهان هم تو گزینه هام هست خیلی عالیه ممنون

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
هتل حیات شرق بسیاااار تمیز بسیااار نزدیک و خوش مسیر. دو بار رفتم.خیابان نواب صفوی

حیات شرق و سی نور جز هتل های خوب هستند اما یه کم‌از تایمشون گذشته می ترسم برم کیفیتشون پایین اومده باشه تو ذوقم بخوره

حیات شرق و سی نور جز هتل های خوب هستند اما یه کم‌از تایمشون گذشته می ترسم برم کیفیتشون پایین اومده ب ...

نه دوستم حدودا دو ماه پیش بود بازم تمیز و عالی بود 

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
کسی ک هتل درویش نرفته حق نداره از لاکچری بودن بقیه هتلا بگ🥰🥰

رز درویشی هم سه ستاره هست و عالیه منتها با غذا هست! منم مطمینم غذا تو‌هتل نخواهم بود!؟

نه دوستم حدودا دو ماه پیش بود بازم تمیز و عالی بود 

جدی چه خوب مرسی از اطلاعاتت 💕

اگ دیگ خیلی وضعیت توپه هتل قصرالضیافه رکسان دیگ گرون تره 

عامو اونا برای ما نیست برای عرب هاس که وضعشون توپه! 😂

من قصر هما درویش همین قصرالضیافه هم رفتم ار همه بهتر قصرالیافه خیییلی لاکچری اتاق ۴ تخته گرفتیم نزدی ...

چه عالی