2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از خودکشی تحقیق کن شاید فشارت خیلی بره پایین بمیری

اون لحظه عصبانی بودم خیلی کم اوردم الانش هم ولی میخوام یه چیزی باشه تموم شه نه اینکه نافص شم

اون لحظه عصبانی بودم خیلی کم اوردم الانش هم ولی میخوام یه چیزی باشه تموم شه نه اینکه نافص شم

دعا کن نمیری وگرنه دهنت سرویسه تازه شروع بدبختی و مصیبته

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

دختر همسایمون پارسال برج یازده۱۰۰تاقرص فشار خورد تا دم بیمارستانم با،باباش صحبت میکرد بعدش یهو رفت تو کما تا امسال دو شب به سال تحویل تو خونه فوت کرد اصلا نمیدونی چه وضعی داشت دست وپاش کج شده بود اخه این کارا چیه میکنید اعصابت خورده پاشو از خونه بزن بیرون بالش بگیر جلو دهنت دادبزن باید حتما خودتو ناقص کنی؟