2777
2789
عنوان

دیابتی هستم دیروزبعدشام قندم 70بود

2762 بازدید | 34 پست

من قندم بین 200الی 300میشه بعدغذاگاهی وقتاناشتاهم بالاست صبح وشام متفورمین 500میخوردم ازاشناهادکترخوبی معرفی کردن من رفتم پیشش واقعاهم زبانزدبودکارشون پیش اونای که رفتن به من متفورمین پیوسته رهش هزار دادم صبح وشب یک عددیدونه 500ظهر بخورم دوروزانداختم ازحال داشتم میرفتم دیشب بعدشام قندم رورفتم گرفتم 70بودخطرناکه به نظرتون

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

مادرشوهرم منم زیپمت ۱۰۰۰میخوره

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متفورمین داروی خوبیه ،افت قند نمیده .

اخه بعدشام 70فکرکنم خطرناک باشه داشتم رسماازحال میرفتم

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

بله خطر ناکه افت شدید قند میتونه باعث بی هوشی یا خدایی نکرده کما بشه دوباره با پزشکتون مشورت کنید حتی امکان داره توی خواب افت قند داشته باشید و دیگه بیدار نشین  خدایی نکرده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اره قند، پایین اومدن یدفعه ای خیلی بده هفتاد واقعا کمه واسه شما مواظ افتادن قندت باش 

اره حالم خیلی بدبودیخ کرده بودبدم حالت تهوع داشتم وخوابم میومدامروزاستفاده نکردم شنبه برم پیش دکترم

متفورمین داروی خوبیه ،افت قند نمیده .

پیوسته رهش خوبیش اینه که روزی یکبار هم میشه مصرف کرد گلای وانس 

فعلا روزی ۲ تا بخور ،اگر ناشتا زیر ۱۴۰ و ۲ ساعت بعد از غذا زیر ۱۸۰ باشه ،خوبه 

بله بیمار دیابتی نباید از یه حدی قندش افت کنه اینجوریم خطرناکه

تاحالااینطوری نشده بودم داشتم میمردم

اره باباا خطرناکه ۷۰ برا تو یعنی قندت افتادههه یکم پایینتر میموید احتمال بیهوشی داشتیا

کم مونده بودازحال برم

اخه بعدشام 70فکرکنم خطرناک باشه داشتم رسماازحال میرفتم

انسولین یا یک سری داروها مثل گلیبن کلامید افت قند و کما میدن ،خوشبختانه متفورمین افت قند و کما نمیده ،حتی برای سندروم پلی کیستیک تخمدان در فردی هم که دیابت نداره روزی ۲ تا متفورمین میدن