دخملخانم مدیر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 3920 عنوان مژهامو قیچی کردم 😐😂 | مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 74 پست چونکه خیلیارو شنیدمم و دیدمم اینکارو کردن مژهاشون پر بلند شد کسی امتحان کرده ؟؟؟ 😐😂😂تو همین نینی سایتم تو خیلی از تایپکا گفته بودن کوتاه کردن بلند شده خیلی لطفا اگه کسی اینکارو کرده بگه 😬😬مژه هام خیلی کوتاه و کم پشت بود اخه 1402/01/17 | 13:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الییییییتا عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 6539 همون یه ذره هم از دست دادی ⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
ماه_شاد عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 13538 کوتاه بود کوتاهم کردی؟😐😂من خودم مژه هام بلند و پر بود تجربه ندارم .
دخملخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 3920 منم قبلا ب بنا ب همین نصیحت مژه هام و کوتاه کردم اخرش ب آرزوم رسیدم ((( بدون خوندن س))😑😑😑😑 بلند شد؟؟ بهتر قبل شد؟ چقد طول کشید؟
مامان_نمونه_آینده عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 4289 وای منم مژه کاشتم مژه بلند بعد نوعید داشتیم گفتم زشته قیچی برداشتم کوتاش کرذم خیلی بد شد دوباره کوتاش کردم😐🤣مژه های خودمم زدم خیلی کوتاه شدن الان داره بلند میشه بمن گفتن دیگه بلند نمیشه ولی مثل اینکه میخاد بشه🥺خداکنه کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
دخملخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 3920 کوتاه بود کوتاهم کردی؟😐😂 من خودم مژه هام بلند و پر بود تجربه ندارم . میگن کوتاه کنی واسه بلندی خوبه 😂😬
عسل_بانو89 عضویت: 1393/05/20 تعداد پست: 11874 برو یدونه تقویت کننده مژه سریتا بخر بزن به مژه هات لاقل سریع تر رشد کنن و درست بشن
سلیطهههههههه1382 عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1390 من برعکسشو شنیدم،قیچی کنی دیگه بلند نمیشه مثل قبل،مژه است،موی سر که نیست،تا یه حدی بیشتر بلند نمیشه
انرژی_مثبتونم عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1819 بلند شد؟؟ بهتر قبل شد؟ چقد طول کشید؟ گفتم ک ریییی دم هیچی الکی ومزخرف بود هبچ نتیجه نداد دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟ چی خوشحالت میکنه ؟؟؟ چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟ چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _ _اسم کاربریم اصلا با حال دلم همخونی نداره
ستارهstar8 عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 21692 من مژه های خودم بلند بود ی بار سوخت دفعه بعدی پرپشت تر در اومد ولی نشنیدم کسی کوتاه کنه بلند شه حداقل تقویتی میزدی بهش امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
امیدواربخشش عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3536 آدم که هر چی میبینه ومیشنوه که انجام نمیده زنها همین کارها رو انجام میدن که کارشون به تتو ابرو و کاشت مژه مصنوعی میوفته
دخملخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 3920 من یه بار این کارو کردم بعد یه ماه بلند شد اره خیلی فرق میکنه ولی پر پشت نمیشه فقط نوکش رو بزن ها نی ... بلند شد؟؟ پرپشت نشه عیب نداره دوس داشتم بلند شه
کنیزکفگیرخورده عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 9881 گلم باید از ته میزدی نوکش فایده نداره که🤭 مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
azukargirl عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 17244 من کوتاه کردمهیچ اتفاق خاصی نیافتاد،مثل روز اولش شد😂 😘Thanks GOD
شکوفه_زردآلو عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 1912 من کوتاه کردم هیچچچچچ اتفاقی نیفتاد برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون