2777
2789
عنوان

اگر یک دختر و پسر همسن را

387 بازدید | 26 پست

اگر یک دختر و پسر همسن را در موقعیت برابر قرار داده و مورد سنجش واقع شوند دختر در درک و تحلیل مسائل ، ارائه راه حل برای مشکلات، حفظ تعادل و عمق ارتباط عاطفی یک سال و نیم تا دو سال از پسر جلوتر است. به طورکلی مغز زنان نسبت به مردان قدرت پردازش و تحلیل بالاتری دارد و در هنگام مواجه با مسایل و ارائه راه حل از هر دو نیمکره مغز استفاده می کند در واقع به شکل چند بعدی به قضایا نگاه می کند همین باعث میشود جزئیات و زیر و بم موضوعات مختلف را به راحتی تشخیص بده ب طوریکه در تصمیماتشون منافع جمعی ،برابری و صلح بر منافع فردی، تبعیض و جنگ ترجیح می دهند.

این باعث شده خانمها بیشتر افسرده شوند و درگیر بیماری روحی شوند.

.... دوستم سنش بالاست همیشه میگه حوصله و اعصاب بچه ندارم اگه بچه دار شم دختر میخوام چون شعور و درکش بالاتره 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد یه سالید؟ مشکلی ندارید؟

خیر خیلی هم عاشقیم بعضی وقتا دیونه بازی در میارم نصیحتم میکنه میگه این کار درست نیست 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️
متولد یه سالید؟ مشکلی ندارید؟

اتفاقا کسای که همسن هست دیدگاه فکری نزدیک بهم دارن میتونن معنای کنش همدیگرو بهتر درک کن 

من با عشقم یه ماه فاصله دارم مامانم میگ همسن خوب نیست زن باید کوچیک تر باشع💔😐

عموما بستگی داره که تو چه دهه ی سنی باشید

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

من با عشقم یه ماه فاصله دارم مامانم میگ همسن خوب نیست زن باید کوچیک تر باشع💔😐

اگه واقعا تفاهم داشته باشید مهم نیست

چ فرقی دازه

فرق که خیلی زیاده

تو دهه ی دوم عموما پختگی کمتره. دعوا درگیری لجبازی بیشتره... ولی تو دهه های بالاتر آروم تر میشن

البته در حالت عادی و نرمال میگم

بعضیا کلا از سن کم هم عاقل هستن

البته من و همسرم همسن هستیم و خیلی راضی هستم

۵ ماه اختلاف سنی داریم

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه