2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی بگیری بعد یمدت تغییر رنگ میده یکی دو دست گرانیت بگیر  بنطر من یوی دوتا قابلمه استیل حسا ...

خونم کوچیکه جا ندارم چند دست بگیرم.  میخوام یه دست بگیرم ولی جنس خوب.  از اینا ک ۱۱ پارچس همه چی داره

من ک ندیدم!

حیف پولی ک اون سال دادم آشغال گرفتم..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

قابلمههههه ی    کااااندید! من از ۹۵ دارم استفاده میکنم گرانیت واقعی عالی ایرانیه اون ا ...

مرسی عزیزم.  رنگ بیرونش تغییر نکرده؟؟ قبلا کیفیت جنس ها خیلی بهتر بود. فک نکنم الان به اون کیفیت باشه.  هر قابلمه ای بخری بعد دو سه سال باید عوض کنی 

ببخشید شما گفتید فیزیوتراپ هستید 

به نظرتون شغل خوبیه ؟

و اگر کسی بین پزشکی و فیزیو مردد بود کدوم رو انتخاب کنه؟🙏🙏🙏🙏

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
ببخشید شما گفتید فیزیوتراپ هستید  به نظرتون شغل خوبیه ؟ و اگر کسی بین پزشکی و فیزیو مردد بود ...

بستگی به هدفش داره.  اگه در حد پزشک عمومی میخواید بخونید خب به نظرم فیزیوتراپی بهتره.  اسونتره،  شیفت نداره،  تایمش دست خودته، اگه تلاش کنی درامدشم فرقی با عمومی نداره.  ولی خب اگه میخواید تخصص بگیرید قطعا پزشکی بهتره

بستگی به هدفش داره.  اگه در حد پزشک عمومی میخواید بخونید خب به نظرم فیزیوتراپی بهتره.  اسو ...

ممنونم 🙏

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃

سلام وقت بخیر ببخشید که اینجا کامنت میذارم

همسرم برای بیرون زدگی دیسک میخواد بره فیزیوتراپی 

تهران هستیم

میخواستم بدونم تعرفه ها و هزینه ها چطوره؟

اینجوریه که بعضی مراکز خیلی بیشتر از تعرفه بگیرن؟

چون میخوام هزینه ها رو از بیمه تکمیلی بگیرم میترسم چندبرابر حساب کنن و بیمه تکمیلی کلش رو نده 

و اینکه سمت جنوب یا مرکز تهران مرکز فیزیوتراپی خوب میشناسین؟

مثلا سمت تهرانسر یا صادقیه یا یافت آباد و این سمتا