2777
2789
عنوان

یه سوال فنی از مامانا داشتم

87 بازدید | 9 پست

من بعد سقط پریود شدم الان تمیزشدم روز تخمکذاریمو چجوری پیدا کنم یا باید یه بار دیگه هم پریود شم؟

بعدش واسه اقدام خوبه یا بازم منتظر باشم؟

٦ماه بعد از سقط نبايد اقدام كني

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا پزشکها میگن بعد از سقط باید 4 الی 6 ماه جلوگیری داشته باشید ..و بعد اقدام کنید برای بارداری مجدد..اما از من به شما نصیحت .نهایت یک ماه جلوگیری کن بعد دوباره اقدام کن ....چون هنوز رحم گرمه و سریع دوباره حامله میشی .اما اگه این فاصله زیاد بشه رحم سرد میشه و ممکنه به مشکل بخوری .چیزی که من تو اطرافیان دیدم .خودم بار اول که سقط کردم جلوگیری نداشتم بعد یک ماه دوباره حامله شدم و چون چند قلویی تشخیص داده شد رحمم نتونست و دوباره سقط کردم ....اینبار تقریبا فکر میکنم دو الی سه ماه جلوگیری کردم و دوباره فوری حامله شدم و خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد ...اما دوستم یه بار سقط کرده بود بعد از 6 ماه جلوگیری الان دو ساله هنوز حامله نشده ...تمام آزمایشها رو هم رفته و هیچ مشکلی هم ندارن .....الان به فکر آی وی اف افتادن ...

خلاصه خواهر جان ..نزار بین سقط و اقدام به بارداریت زیاد فاصله بیفته .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
آره می‌دونم ممکنه بازم سقط شه.ولی به شدت دلم می نی میخواد حتی از فیلم بیشتر

وا مگه همه چي به دله؟؟؟براي خودت و جستم ارزش قائل شو گلم. دور از جونت دو سه بار تند تند باردار بشي و سقط بشه ممكنه ديگه نتوني باردار بشي. ديدم كه ميگم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه