بچه ها اینجا کی فقط وقت رابطه شوهرشو بغل میکنه ولی بقیه شبا جدا میخابه؟؟
من یه پسر کوچیک دارم که شیرش میدم روی تخت وسط خودمون میزارم که از تخت نیوفته.شوهرمم که از خداشه همینجوری باشه فقط هفته ای یه بار کنارشم.اگه من برم سمتش و نازش کنم خوبه ولی اون تا من نرم اصلا سمتم نمیاد.کسی هست اینجوری باشه.یه جوری شدم خودمم دیگه دوس ندارم بغلش کنم وقتی به کاراش فکر میکنم نسبت بهش سرد شدم
عزیزم ببخشید ولی خوابوندن بچه وسط خودتون بنظر من اشتباهه و به مرور باعث سردی بین زن و شوهر میشه ؛ هیچی نباید مانع این بشه که خودت و همسرت جدا از هم بخوابین
ما چند تا بچه داریم ولی هیچوقت نشده من و همسرم جدا بخوابیم
ضمنا عذرخواهی میکنم و قصد جسارت هم ندارم فقط مِن باب توصیه دارم میگم:: حتی اگه بچه خواب هم باشه حتی نوزاد هم باشه در حضور بچه هرگز رابطه زناشویی نداشته باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راه حل مشکلت تو خود سوالت هست تخت کنار مادر بگیر اگر هم نمیخوای هزینه کنی کلا تختو جمع کن همه رو زمین بخوابید تشک بچه هم بنداز کنار تشک خودتون رااااحت بچسب بغل شوهرتو بخواب تمااااااام
اول اینکه بچت وقتی خوابش برد بزازش اونور بعد اینکه تو مستقیم نرو سمتش مثلا آرایش کن مخصوصا رژ قرمز جوابه لباس تحریک کننده بپوش با ناز و عشوه تو خونه راه برو و رفتار کن و موقع خواب بهش محل نده اون خودش میاد سمتت با مثلا خودت رو به خواب بزن و حرکات تحریک امیز برو … بعد از بچه رابطه ها سرد میشه باید گرم کنیم خودمون که ببینیم شوهر جان از چی بیشتر خوشش میاد
هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری ندارد ، مگر به مهر🌱
من کنار تخت خودم گهواره بچم گذاشتم فاصله نیم متری میام دقیق زیر گهواره میخوابم روز زمین دستمو ...
وای😢سعی کن کم کم ازش فاصله بگیری خب....نه عادت داره تایمی ک باید شیر میخورد ساعت کوک میکردیم همسرم میرفت با شیشه بهش شیر میداد میومد مشکلی نبود اصلا
سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:
دهنمون سرویس شد از این شوهر جانا والا با این همه سختی بارداری و زایمان و بچه داری و خونه داری فامیل شوهر داری و خانواده شوهر داری خانواده و فاميل خود داری بجا اینکه هوا مارو داشته باشن ما باید مراقب شوهر باشیم
چقد زن بیچاره هست تازه بدبختر اونجایی ک خیانتم کنه مقصرم میشی ک کم گذاشتی
گلم بچه رو بزار زمین بافاصله بخوابه.اصلا اولویت زن وشوهر باید اول خودشون باشن.یکی از دکتری پرسید چیکار کنم بچم کمبود نداشته باشه و بهترین باشه؟ دکتر گفت زن وشوهر بهم محبت کنید