من هیچوقت نمیتونم از مشکلاتی که درونم حس میکنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش میکنه. من از درونم از جایی که نه درک میشه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا میجنگم و از بیرون لبخند میزنم و مثل یه آدم نرمال رفتار میکنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
یعنی لایه بردار رو بزنی بنظرم ویتامین سی هم بزنی درکنارش میتونه موثر باشه چون لایه بردار پوستو پاکسازی میکنه بعدا که ویتامین سی استفاده بشه بهتر جذب میشه
من سرم ویتامین سی الی ژن میزنم ۲۰ روزه. حالا تا دورش تمام بشه ببینم تاثیرش چطوره. کلا برا روشن شدن باید روتین داشته باشب. شوینده.تونر. روشن کننده. ابرسان. ضد افتاب
اگه میشه به تاپیک اخر من نگاه بنداز عکسی که گذاشتم لایک کن
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
منم به شدت دنبالشم اما میترسم چیزی استفاده کنم ضرر داشته باشه چون قبلا از این لایه بردارا اسیب دیده پوستم .البته من پوستم سفیده اما دلم میخواد کمی شاداب و روشنتر بشه
من سیگل گرفتم ولی وقتی میزدم صورتم خیلی میخارید و یکم ملتهب میشد ،میگن صابون گیاهی زردچوبه خوبه میخو ...
من صابون زرد چوبه دارم عالیه
ولی بعد از صابون من پوستم خشکه باید آبرسان بزنم
خیلی رنگ پوست رو روشن تر میکنه
به نام کاربری دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊