2777
2789
عنوان

خستگی به تنم موند....☹

1169 بازدید | 57 پست

من دیشب مهمونی گرفتم و خانواده خودم و دعوت کردم چون ما کوچکترین عضو بودیم و آخرین نفر نوبتمون بود بیان خونمون واسه همین دیر شد دیروز مرخصی گرفتم و از صبح شروع کردم به پخت و پز چند مدل غذا درست کردم سوپ مرغ، تهچین مرغ، باقالی پلو با ماهیچه یه کوچولو هم شیرین پلو درست کردم برای قشنگی میز راستش به شوهرم از قبل نگفتم چیا میخوام درست کنم فک می‌کرد فقط باقالی پلو با ماهیچه اس خودم روز مهمونی بقیه رو بهش اضافه کردم چون خانواده ام کلا سالی یبار عید به عید میان خونم و سالهایی که کرونا بود هم که نیومدن واسه همین خواستم از نظر شام کم کسری نذارم و تنوع بدم خدا میدونه چقد زحمت کشیدم ولی وقتی میز و چیدم و نشستیم برای خوردن بابام از ثانیه اول شروع کرد به ایراد گرفتن🤐 در صورتیکه واقعا غذاها خوب شده بودن و ایراد که نداشتن هیچ واقعا عالی شده بود کلی ایراد گرفت مامانم هم مدام میگفت برا چی اینجوری میگی خیلی خوب شده که برادرم هم نظرش این بود غذا عالی شده شوهرم هم همینطور ولی بابام فقط ایراد گرفت تو ظرفش هم از هر چی برداشت نخورد و موند حتی سوپ هم تموم نکرد و اضافه آورد تو بشقابش تشکر کرد اما چه فایده هم دلم شکست هم تمام خستگی به تنم موند اصلا توقع همچین رفتاری نداشتم شوهرم آخر شب میگفت اگه یه برنج درست میکردی و یه کباب از بیرون می‌گرفتیم بابات بیشتر خوشش میومد بجای اینهمه زحمتی که کشیدی و تهش فقط ایراد گرفتن ناراحت شدم واقعا حق داشت اگه غذاها بدم بود که نبود نبابد جلو شوهرم اینهمه ایراد می‌گرفت خیلی خوردم کرد با کارش داشتم به مامانم میگفتم وقتی تو مهمونی کسی اینقد غذاشو اضافه میاره و نمیخوره توهین به صاحبخونه اس یعنی هیچی قابل خوردن نبود بعد گفت بقیه که همه خوردن بابات هم زیاد کشیده که زیاد اومده ولی چیزی از ناراحتی من کم نکرد....😔

تا حالا براتون پیش اومده که از طرف خانواده خودتون که اصلا توقع ندارید ضربه بخورید لطفا بدون توهین نظراتتون بدین ممنون

به به چه کدبانویی 

به دل نگیر گلم 

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری ناراحت بشی ولی در کل مهمونی رو برای خودت راحت تر بگیر که اذیت نشی خسته نشی یکی دو مدل غذا کافیه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

بیخیال چقدر حساسی بابای منم ایراد میگیره منم به شوخی میگم تو خونه مامانم که غذای خوب خوردی بد عادت شدی 

بعدشم تمرکزت چرا رو باباته این همه ادم خوردن گفتم خوب بوده یه نفر گفته نه خوب نبوده تو رو حرف اون یه نفر زوم کردی

الهی بگردم خسته نباشی عزیزم

شما زحمتت رو کشیدی و پیش خدا گم نمیشه من الان انقدر پوستم کلفت شده از غذاهام ایراد بگیرن ناراحت نمیشم مهم اینه خودم لذت بردم! هر کسی زائقه ای داره همونا که پسندیدن حتی یه نفرم باشه کافیه  

قرار شد توهین نکنید

توهین چیه عزیزم منم پدر بزرگم اینجوریه سنش که رفته بالا یه کم خرفت شده 

خرفت یعنی عقلش یه کم کم میشه کم حوصله میشه  

مارا با گرفتن جان امتحان‌نکن‌ ازجان عزیزتر داشتیم که رفت💔
بیخیال چقدر حساسی بابای منم ایراد میگیره منم به شوخی میگم تو خونه مامانم که غذای خوب خوردی بد عادت ش ...

انتظار نداشتم تو جمع اینجوری بگه حالا درسته شوهر من اخلاقش خوبه و تو سرم نمیزنه حتی دلداریم هم میده اما کار بابام صحیح نبود 

چه فایده نمیتونی تصور کنی چقد ناراحتم کرد این کار از صبح که بیدار شدم فقط بغض دارم اصلا تمرکز ندارم

حق داری ناراحت باشی یکم ریلکس کن بهتر میشی

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

الهی بگردم خسته نباشی عزیزم شما زحمتت رو کشیدی و پیش خدا گم نمیشه من الان انقدر پوستم کلفت شده از غ ...

مرسی عزیزم از خودی انتظار نداشتم وگرنه از اینکه بقیه کلی تعریف کردن خوشحال شدم

توهین چیه عزیزم منم پدر بزرگم اینجوریه سنش که رفته بالا یه کم خرفت شده  خرفت یعنی عقلش یه کم ک ...

بابای من سنش زیاد نیست ۵۸ سالشه شوهرم میگفت احتمالا از چیزی ناراحت بوده اما اگه از هرچی هم ناراحت بود نباید با من این رفتار و می‌کرد