2777
2789
عنوان

صفحه ی اینستای شوهرم

994 بازدید | 72 پست

بچه ها من واقعا از شوهرم راضیم. چیزی برام کم نمیذاره. خوش اخلاقه، از اشتباهاتم میگذره و سعی داره راضی باشم ولی یه موضوعی خیلی آزارم میده. صفحه ی سرچ اینستاش صفحات کثافت داره. زنای کثافت.

قبلا که اینستا نداشت تلگرامشو چک کردم. دیدم از این کانالای آشغال سرچ کرده. کلی دعواش کردم و واقعا عذرخواهی کرد و بنظرم تا سالها ندید دیگه. چون من خیلی تیزم و همه جا رو حواسم هست.

اما الان میدونم توی اینستا کثافت میبینه. بنظرم عادتش شده و از دوران مجردیش توش مونده.

واقعا ناراحتم

دلم نمیخواد چشماش انقدر هرز بگرده

اینم میدونم که این مدلی نیست اصلا که بخواد با کسی ارتباط بگیره ولی واقعا اعتمادم بهش کم میشه.

میگم شیطان قدم به قدم میره

دیگه بی اعتمادم به سرکارش و کلی خانوم اونجا

چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله الرحمن الرحیم

مردان ایرانی ۹۹٪ اینکاره هستن

از جمله همسر مهربان تر از گل خودم 

خدا نگهدار 🌸

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
من همیشه میگم لعنت به اینستا وفضای مجازی که پایه واساس خیلی از زندگیاروسست کرده ودختراو خانماروبی حی ...

قبلا هم که اینستا نداشت میدید. مچشو گرفتم کلی به غلط کردن افتاد. 

میترسم دقیقا که بی بند و بار بشه.