2777
2789
عنوان

امکان داره لانه گزینی باشه؟

161 بازدید | 13 پست

خانما سلام من خیلی پریودم عقب جلو میفته یه تایم مخصوص نیست بعضی وقتا دو سه ماه میشه 

الان از دوهفته پیش نفخ زیاد دارم با کمر درد و درد سینه و خیلی سردم میشه فکر کردم از علائم پریود باشع ولی 

دیدم لکه بینی دارم تا حالا فقط یه بار لکه بینی داشتم 

الان استرس گرفتم نکنه لانه گزینی باشه 

لطفا شوخی نکنید بهم بگید چند درصد امکان داره باشه 😓😥

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

یک روز کامل صبر کن اگه پریود نشدی اونوقت باید شک کرد الان خییییلی زوده 

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس گرفتم اخه از دیشب لکه بینی دارم سابقه نداشتم اینجوری

بعد از اولین لکه بینی اگه تا ۲۴ ساعت پریود نشدی باید شک کرد! ولی اگه ۲۴ ساعت نشده الکی نگران نباش چون علایمت کاملا علایم پریوده

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

بزار شوخی کنم 😁😈

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بعد از اولین لکه بینی اگه تا ۲۴ ساعت پریود نشدی باید شک کرد! ولی اگه ۲۴ ساعت نشده الکی نگران نباش چو ...

خب پس تا فردا شب صبر میکنم خدا خیرت بده نمیدونستم 

من یکروز سردرد زیاد داشتم و یک شبانه روز لک بینی همون آخر روز که تست زدم.... هاله کمرنگ افتاد دیگه

من سر درد ندارم ولی دوهفتس کمر درد دارم