2777
2789

می خواستم بپرسم اگه پسر دار نمی شدید یا اون ازدواج نمی کرد تنهایی خودتون و دخترتون چطور پر می شد؟ با کی می خواستید رفت و آمد کنید؟ کی قرار بود کاراهاتون رو انجام بده؟

واقعا واسم عجیبه که چطور بعضی از خانواده های شوهر یهو بعد ازدواج اینقدر می خوان با عروس رفت و آمد کنند یا انتظار دارن کمک حالشون باشه. 

البته می دونم خانم با شخصیت و با فرهنگ زیاد هست و خیلی مادرشوهرها و خواهرشوهرها اینطوری نیستن.

به نظرم واسه یه عروس که جوونه و تازه وارد یه خانواده شده صمیمیت طول می کشه و مخصوصا معاشرت با یه خانم هم سن و سال مادرش واسش سخته. 

و خب منظورم اون خانواده هایی هم نیست که صمیمیت واقعی بین شون به وجود آمده چون تو اطرافیان خودم دیدم اونایی که انتظاری از عروس ندارن یا اونایی که صمیمیت واقعی دارن. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگی نیان پیش عروسشون یا حال نپرسن... اخه من یادمه تازه عروس بودم مادرشوهرم چهارتا بچه مجرد داشت تو خونه ولشون میکرد چندروز میومد خونه ما.. من اصلا فرقی نداشت برام.. ولی الان بدم میاد بیاد.. گرچه اگه بیاد دیگه کم کم یه هفته میمونه 

به قول مادرهمسرم که میگن این افراد عقده دارن 

چون خودشون از مادرشوهر زخم خوردن و نتونستن تلافی کنن و جواب بدن . الان تخلیه میکنن خودشونو

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یعنی عروسای منم بعدا برم خونشون  اینجوری میگن 😩😩😩😩

اگه به قاعده برید 

اگه به قوانین میزبان میهمانی احترام بذارید 

اگه به علاقه ی عروستون به این رفت و آمد واقف باشید 

اگه حد خودتون و تو این رفت و آمد ها بدونید 

اگه حواستون باشه شما اونجا فقط مهمانید و خونه خودتون جای دیگه آیه 

اگه این رفت و آمد ها برای کنجکاوی تو زندگی پسرتون نباشه 

نععععع

یعنی عروسای منم بعدا برم خونشون  اینجوری میگن 😩😩😩😩

مهمونی رفتن که اشکال نداره. مثلا من دیدم یکی از همسایه هامون هر روز یا اون خونه عروسشه یا عروسش خونه اوناس بعدشم بعضی وقتا دخترشم میاد بعد دسته جمعی میرن پارک. من مادرشوهر باشم نمی خوام هر روز عروشم رو ببینم تازه اونم وقتی پسرم نیست. بالاخره من مادر پسرم هستم نه عروسم. نمی خوام ازادیش رو کم کنم بگم بیشتر با من بگرد. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
منکه به پسرم گفتم زن گرفتی برو کره ماه خونه اجاره کن... فقط خوش باش من کاری ندارم با تو و زنت

چرا اینجوری میگی عزیزم 

دعا کن انقدر براشون خوب و مهربون باشی اصلا نتونن ازت دور باشن 

منم از وقتی پسر دار شدم خیلی‌ها آینده ی متاهلیش فکر میکنم 

منکه به پسرم گفتم زن گرفتی برو کره ماه خونه اجاره کن... فقط خوش باش من کاری ندارم با تو و زنت

بخدا منم همش میگم خودتون باهم خوش باشین 

عیب نداره دلتنگی ما

لعنت ب جهانِ تا اَبد غم بودن
مهمونی رفتن که اشکال نداره. مثلا من دیدم یکی از همسایه هامون هر روز یا اون خونه عروسشه یا عروسش خونه ...

راستش کادرشوهر منم از اون دسته هایی بود که خیلی اذییتم کرد

از اونجایی هم که برامون خونه خریدن 

میگفتن خونه ی خودمونه 

همشون کلید خونمونو داشتن 

اخ یادم افتاد باز دردام ..

چون خودم عذاب کشیدم سر این جریان 

هیچ وقت عروسامو اذییت نمیکنم 

لعنت ب جهانِ تا اَبد غم بودن
بخدا منم همش میگم خودتون باهم خوش باشین  عیب نداره دلتنگی ما

دقیقا.. گفتمش هرازچندگاهی پیامی و زنگی که خیالم ازبابت سلامتیت راحت باشه... ان شالله همه بچه ها خوشبخت بشن.. موفق باشن... 

یعنی میگی نیان پیش عروسشون یا حال نپرسن... اخه من یادمه تازه عروس بودم مادرشوهرم چهارتا بچه مجرد داش ...

نه میگم حد و حدود رو رعایت کنن واسه زمان عروسشون ارزش بذارن. مثلا دیدم بعضی عروسا اینقدر که مادرشوهر و خواهر شوهرشون رو میبینن مادر و خواهرشون رو نمی بینن یا دیگه وقتی واسه دوستاشون ندارن و کم کم دوستاشون رو از دست میدن. 

و یه چیز دیگه 

خیلی از زن های ایرانی از طرف همسر مورد بی مهری یا خیانت یا تحقیر قرار میگیرن . اینا به جای ترمیم رابطه یا حتی جدایی به پسرشون به عنوان منبع قدرت و حتی مواردی جایگزین همسر دل میبندن 

بعد که پسرشون عاشق میشه و ازدواج میکنه دچار خلاء و سندروم آشیانه ی خالی میشن و اینجوری میشه که با عروس رقابت میکنن و دلشون میخواد پسرشون رو برگردونن خونه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan