2777
2789

من خودم محجبه ام و پرستار هستم میخوام بگم که آدم بیکاری نیستم که مخالف کسی باشم یا موافقش!!میدونم شما هم مثل ما انسانین و درک دارین دارم از گرونی ماشین صحبت میکنم بخدا دلم داره میترکه...مادرمم مشکل قلبی داره بخوام باهاش دردودل کنم خواهری هم ندارم شوهرمم میگم روسری میخوام میگه ندارم...سه سال شیفتای سنگین برداشتم و بدو بدو کردم تا بتونم یه ماشین بگیرم...گفتم من چیکار کنم قلبم داره میترکه آخه کجای این حرفا بد بود؟؟؟من از سال ۹۶عضو نی نی سایت بودم یه بار کاربریم تعلیق شد بخاطر یه سوال که ربطی به سیاست نداشت حالا نمیگم اینجا چون این کاربریو امشب درست کردم که یکم حرف بزنم فقط دلم سبک شه همین کسی هم حرف بدی نزد و همدردی کردن...یه کاربری دیگه داشتم از سال ۹۷باز بخاطر یه موضوع که حال مردم کشورو پرسیدم تعلیق شدم چون یکی حرف سیاسی زده بود...الان من چیکااار کنم؟؟؟میدونم یه جورایی بدبختم که دل بستم به یه سایت...فقط جواب منو بدین بخدا من آدم بیکاری نیستم فقط نمیدوونم با کی حرف بزنم نگن برو گمشو!!شما انسانین ربات که نیستین اگر فقط جواب منو بدین من این تاپیکو قفل میکنم🙏🏻🙏🏻

حالا چی داره این سایت که بخوای التماس کنی برو اپ های دیگه بهتره 

چه اپی؟میدونمم چیزی نداره چند ماه نیومدم گفتم دیگه هم نمیام وقتی هیچ گوش شنوایی نیست با دیوار حرف بزنم؟!😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو بندهه خدا نی نی یار شب چی بگه ؟؟فقط وضیفش رو انجام میدهه هیچی دست اون نیس برای این گرونی ها راهی ندارهه جز تحمل اگه شغله اینجاش رو خوب انجام ندهه بهش حقوقم نمیدن !!!

همه تو ی کشتی هستیم

چه اپی؟میدونمم چیزی نداره چند ماه نیومدم گفتم دیگه هم نمیام وقتی هیچ گوش شنوایی نیست با دیوار حرف بز ...

به غیر از اینستا و وات و تلگرام 

برنامه ایرانی چت: باهم _نزدیکا اینا خوبن

خو بندهه خدا نی نی یار شب چی بگه ؟؟فقط وضیفش رو انجام میدهه هیچی دست اون نیس برای این گرونی ها راهی ...

آخه کسی حرف بدی نزده بود!!!!

قبلا خیلیا خیلی حرفا میزدن در این حد نبود خودم چند سال عضو بودم چرا اینقد سخت میگیرن؟!!!