2777
2789
عنوان

چجوری شیر شب بچمو قطع کنم ؟؟

2667 بازدید | 36 پست

مامانا ممنون میشم راهنماییم کنید 🙂

پسرم ۱۴ ماهشه میخام شیر شبشو قطع کنم هم خودش راحت بخوابه هم من 🤕🤕خسته شدم بخدا یه شب راحت نخابیدم 

من تو این سن نگرفتم 

تا دو سالگی شیر خوردن 

چه شیرخشک چه شیر خودم 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گفتم می می اوف شده 

یهم ندادم دیگه روز اول دلتنگی کرد بردمش بیرون از روز دوم اوکی بود میخواستم چهار پنج شب بهش توخواب شیر بدم اما فقط سه شب خورد از شبه بعد شیر پاستوریزه میدادم با کلوچه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
وا چرا ؟الان کلا باید از شیر میگرفتیشون که

تا دوسالگی شیر خشک میخوردن الآنم شیر پاستوریزه میریزم تو شیشه شیر می‌خورن به خدا خسته شدم چون دوقلو هستن هر شبانه روز دوکیلو شیر می‌خورن شیر گاو