2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

215 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من ۸ ماه پیش رفتم دکتر بهم فولیک اسید و ویتامین E,D,c داد ک اقدام کنم منم طی سه ماه همرو استفاده کردم ولی از اقدام منصرف شدیم، حالا الان می‌خوایم اقدام کنیم بنظرتون باز این داروهارو بخورم یا همون موقع ک خوردم کافیه؟ چون اسید فولیک بیش از حد هم ناهنجاری میاره برای جنین 

من از دکترم پرسیدم میگه اسید فولیک دفع میشه تو بدن نمی مونه...اسید فولیک باعث میشه از سقط جلوگیری بشه.

تا ۴یا۵ ماهگی میدن...

خودمم خیلی نگرانم چون دوز ۵ مصرف کردم..دکتر گفت تا آخر بارداری هم مصرف کنی مشکلی نداره..دیگه نمیدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره در کل مشکلی میش نمیاد ...چون اصلا هنوز جنینی تشکیل نشده...بعد احتمال بارداری هم بالا میره

مرسی عزیزم

ببخشید شما قبل اقدام چیکار کردین میتونید یکم راهنمایی کنید؟ آزمایش خاصی دادید قبل اقدام؟

مرسی عزیزم ببخشید شما قبل اقدام چیکار کردین میتونید یکم راهنمایی کنید؟ آزمایش خاصی دادید قبل اقدام؟

من فولیک اسید ۵ گاهی میخوردم مثلا هفته ای ۲تا۳ بار...

ویتامین دی هم همینطور...

قبل بارداری دندون پزشکی برو که از همه کار واجب تره...

آزمایش کم خونی و اینا بده ...من بزا این دونی از خون ندادم ولی هفته های اول دکتر برام نوشت انجام دادم...بزام یکسری مکمل ها و اینا نوشت...اگه مشکل قلبی و اینا نداری میتونی به همین ها بسنده کنی

من فولیک اسید ۵ گاهی میخوردم مثلا هفته ای ۲تا۳ بار... ویتامین دی هم همینطور... قبل بارداری دندون پ ...

مرسی عزیزم لطف کردی 

من دندونام سالمه همش آزمایش خون هم همون گذاشتم واسه اوایل بارداری پاپ اسمیر هم دادم ویتامین دی و ای و اسید فولیک هم دکتر برام نوشته همینارو میخورم انشالله توکل ب خدا

ممنون از راهنماییت😘

اسید فولیک رو ادامه میتونی بدی ضرری نداره حتی از ناهنجاری عصبی جنین جلوگیری میکنه نهایتا از سه ماه قبل اقدام هم میتونی شروع کنی.ویتامین های دیگرم زیاد ضرورتی ندارن اگه تغذیه ت خوبه اینارم موقع اقدام میتونی شروع کنی

میگم راهیم هس مثلا بچه ات دو قلو بشه؟ 

من شنیدم چندبار پشت سرهم رابطه...و همین فولیک اسید...

ولی دوقلو چرا؟؟؟بدن مادر به فنا میره...افتادگی رحم و مثانه و خیلی مشکلات در حین بارداری هست...

بچه ها من دکتراسیدفولیک ۵ برام نوشت گفت خوردی اقدام کن من ۶ ماه خوردم منصرف شدم چون بچه م مشکل قلبی داشت به دنیااومدبعد۵ سال فوت کردبیخال شدم بازیه دوره دیگه خوردم حالامیخوام اقدام کنم تواقدام ادامه بدم مشکلی نداره

من شنیدم چندبار پشت سرهم رابطه...و همین فولیک اسید... ولی دوقلو چرا؟؟؟بدن مادر به فنا میره...افتادگ ...

چن بار رابطه منطقی نیس. دوس دارم. شوهرم داداش دوقلو داره کلا جذابه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️