2777
2789
عنوان

رنگ موهام🥺🥲

245 بازدید | 26 پست

بچه ها من موهامو مشکی کرده بودم چندماه پیش

چندروز پیشا ک رفتیم خونه آشنای دوستم که ارایشگره،حرف افتاد گفتم موهامو مشکی کردم هوس دکلره کردم...گفت بیا موهاتو ریمو دکوپاژ کنم

گفتم چقدر میشه؟گفت یکو سیصد با رنگ

باهاش چونه زدم یه تومن تموم کردیم

امروز رفتم هر کاری کرد اون قسمتی که مشکی کرده بثدم مثل ریشه خوب روشن نشد و الان موهام دورنگ شده پایینش تیره تره

یه تومنم بهش دادم

بنظرتون باید میگفتم چون یکدست درنیومده پول کمتری باید بگیره؟

اینم بگم من دوسه بار مشکی کرده بودم

نظراتون خیلی مهمه بگین لطفا 

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️

پیش آشنا نرید این چندبار

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرشوهرم ارایشگره یادم قبلا گفته بود رنگ میشی بریزی بعدش بخوای رنگ بریزی خوب نمیشه چون مشکیش کردی مشکی خود موها که بکره فرق داره جاری منم مشکی میکنی روش فقط خطی مش برمیداره خوب میشه رنگ نکرده بعد مشکی شدنش ببینم 

دیگ اگه زیادی دکوپاژ میکرد موهات میسوخت

اره چندبارم شارژ کرد ولی باز نکرد

چیکار کنم حس میکنم سواستفاده شد ازم

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️

خیلی ناراحتم رنگش قشنگ شدا ولی حس میکنم ریشه روشن باشه پایین تیره تر..غیرطبیعیه

عزیزم من آرایشگر نیستم فقط اینو میدونم که مویی که رنگ مشکی خورده اصلا رنگ نمیگیره یا خیلی تیره میشه چطور ایشون بهتون نگفتن که نمیشه موی رنگ مشکی خورده رو براتون رنگ روشن در بیارن حتی چند روز پیشم آرایشگاه بودم خانمی که موهاش رنگ مشکی خورده بود اومده بود برای مش ولی آرایشگر براش توضیح داد و ردش کرد  با اینکه خودش اصرار بر رنگ و مش داشت  باید یه خورده کم تر ازتون می‌گرفت 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم من آرایشگر نیستم فقط اینو میدونم که مویی که رنگ مشکی خورده اصلا رنگ نمیگیره یا خیلی تیره میشه ...

میدونم رنگ نمیگیره ولی یه نمونه کار نشونم داد گف مشکی بوده روشن کردم خوبشده بود...نمیدونم حالا خواست قپی بیاد یا چی 

الان بگین چیکار کنم دارم سکته میکنم نبخاطر پولش ها چون فکر میکنم ساده بازی دراوردم