2777
2789

دخترم سه سال ونه ماهشه 

وقتی یکسال ونیمه بود باردار شدم ومشکلاتی توزندگیم رخ داد که عصبانیتم هزار برابر شد واقعا مادرخوبی نبودم تواون دوران 

حالا تاثیرش شده این که یکساله دخترم گوشه ناخن هاشو میکنه فقطم مواقع فیلم و خواب کسایی که تجربه ترک دادن این عادات رو دارین راهنمایی کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من تا 6 سالگی می‌جوید، بعد سر یه اسباب‌بازی که خیلی دوستش داشت باباش گفت هر وقت ناخونات بلند بشه میرم برات میخرم، اونم دیگه حواسش بود نخوره تا بلند بشه ببره به باباش نشون بده، بعدش دیگه کلا از سرش افتاد

پسر من تا 6 سالگی می‌جوید، بعد سر یه اسباب‌بازی که خیلی دوستش داشت باباش گفت هر وقت ناخونات بلند بشه ...

چندوقت انجام داد من الان یکساله انجام میده 

هنوز سه سال ونه ماهشه 

چندوقت انجام داد من الان یکساله انجام میده  هنوز سه سال ونه ماهشه

تقریبا 2 3 سال انجام می‌داد، دعواش نکن چون بیشتر بخاطر استرسه، تشویقش کن یا ناخناشو براش لاک خوشگل بزن بگو ببین چقدر قشنگ شده نخور تا خوشگل بمونه

تقریبا 2 3 سال انجام می‌داد، دعواش نکن چون بیشتر بخاطر استرسه، تشویقش کن یا ناخناشو براش لاک خوشگل ب ...

لاک میزنم لاکاشو میکنه کلا تصمیم گرفتم براش لاک نزنم ناخناشو کوتاه نگه میدارم ولی همچنان یه راهی پیدا میکنه 

شمابچت استرس داشت 

نمیدونم واقع چیکارش کنم انقدر خود خوری کردم حد نداره همس حس میکنم بره مدرسه بدتر میشه  ناخن بک ...

کاشت دارم

چون از پایه حل نکردم حالا دارم گوشه ناخنامو میخورم

اسمم مهساس نام کاربریمم بخاطر اسممه...همین!