2777
2789
واقعا بچه یکساله حرف میزنه؟  پسر من هشت ماه و نیمشه هنوز نه میشینه نه سینه خیز میره هیچی🤐فقط ...

بچه های خاهردیگم ب یسالو اینورتر که رسیدن من قشنگ یادمه خیلی خوب صحبت کردن...ولی این نوه اخریمون پدرش ترک مادرش بختیاری نمیدونم بخاطرژن یاهرچیزی اصلا هنوز بزور بابا مامان میگ نزدیک دوسالشه چون بچه های خاهراولیم یسال اینورخوب حرف زدن انتظارداشتیم اینم ایطور باشه ک نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه بچتون؟ اگر فک میکنی تاخیر داره تو حرف زدن ببرش گفتار درمانی معمولا از ۳ونیم سالگی اگه دیر ...

دو سال و نیم عزیزم کلمه زیاد میگه و آب بده هم میگه بقیه ش چرت و پرت انگار خارجی میگه ... میخوام ببرم گفتار درمان ولی بعید میدونم همکاری کنه

خدایا شکرت 😍
کلمه های کم. نه دکتر نبردم چون میدونستم مشکلی نداره و گاهی بعضی بچه ها دیر حرف میزنن

یعنی خود به خود به حرف افتاد؟؟ پسر من الان حدود ۶۰ یا ۷۰ کلمه میگه ، آب بده هم میگه یه وقتا هم کلی حرفای نامفهوم مث خارجی ها .... پسر شما هم نامفهوم حرف میزد ؟ در واقع ادای حرف زدن در بیاره؟

خدایا شکرت 😍
میفهمم قشنگ پسر من دیر هم راه افتاد انقدر زر زدن خانواده شوهرم که نگو 

من درکشون نمیکنم واقعا. چون نوه مثل بچه خوده ادمه حتی عزیزتر بخدا مامان من از من بیشتر تعصب داره رو بچم

خدایا شکرت 😍
اشتباه میکنی من بچه هامو دکترای اطفال متوجه میشدن مشکل دارن بعد میبردم متخصص حلق و گوش اونا هم تایید ...

عزیزم بچه هاتون کلمه هم نمیگفتن؟ دقیقا چه عملی ؟ گوش ؟ 

خدایا شکرت 😍
من خودم مشکلی ندارم ولی هرجا میریم میگن فلانی همسن اونه راحت حرف میزنه این چرا حرف نمیزنه بابا به تو ...

وای دوست دارم یه اباس بپوشونم تن بچم :(به تو ربطی نداره))😆😅 

بچه فلانی از پسرت کوچیکتره یک سال ولی قد و وزنش دوبرابره بابا به تو چه اخه 

جالبه من چند روز پیش بردکش دکتر واسه همین گفتار گف با مهد رفتن و  قطع تی وی و کارتون اینا درست میشه دکتره یه چیز دیگم گفت که دکترای قبلی نگفته بودن   بعد پسر من چون زود به دنیا اومده شش ماهه اومده همون دیر راه رفتن و دیر حرف زدنش اینا واسع اونه یعنی عقبتر نیس از بچه های دیگه (حالا علت زایمان زودرس هم  چی بود شوهرم برداشت مهمونی دادن به خاندانش همه رو دعوت کرد خونمون  من حامله بودم سرپا بودم فشار اومذ بهم کیسه اب پاره شد )میخوام بگم مقصر اینم خودشون بود ولی باز زبونش درازه هزار متر 

فقط لبخند بزن 🫶🏻
دو سال و نیم عزیزم کلمه زیاد میگه و آب بده هم میگه بقیه ش چرت و پرت انگار خارجی میگه ... میخوام ببرم ...

درسته تو این سن همکاری نمیکنه، ولی همین الانشم حرف زدنش خوبه ،بیشتر براش کتاب قصه و شعر بخون

باهاش حرف بزن ازش سوال بپرس تا جواب بده ،

یعنی خود به خود به حرف افتاد؟؟ پسر من الان حدود ۶۰ یا ۷۰ کلمه میگه ، آب بده هم میگه یه وقتا هم کلی ح ...

پسر من اصلا به خودش زحمت حرف زدن نمیداد😂فقط با اشاره.کلمات کم میگفت ولی وقتی ۴سالش بود یکباره خودش کاملا دیگه حرف زد

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐
درسته تو این سن همکاری نمیکنه، ولی همین الانشم حرف زدنش خوبه ،بیشتر براش کتاب قصه و شعر بخون باهاش ...

آخه تو این سن باید جمله های کوتاه بگه ولی فقط کلمه میگه نمیدونم واقعا ..

خدایا شکرت 😍
پسر من اصلا به خودش زحمت حرف زدن نمیداد😂فقط با اشاره.کلمات کم میگفت ولی وقتی ۴سالش بود یکباره خودش ...

خدا حفظش کنه براتون ، انشالله پسر منم حرف زدنش کامل بشه .من خیلی نگرانم

خدایا شکرت 😍