2777
2789

سلام من یه مادرم که کارمندم و روزانه ۹ ساعت از بچه ام دورم.

کارم خیلی سخت و انرژی بر و تخصصی هست.

بنظرتون زندگی واقعا ارزش اینو داره که تو فول ترین ساعات روزت پیش بچه ات نباشی و بری سر کار؟

بله اینم قبول دارم گرونیه و خیلیا آرزوی داشتن کار اداری رو دارند.

بنظرتون ارزش داری چشم وا کنی ببینی تو جیبت کلی پول هست ولی بزرگ شدن تک به تک لحظه های بچه ات رو ندیدی؟

واقعا ارزش داره از دید شما؟

میخوام شما مزایا و معایبش رو سبک سنگین کنید و دیدگاهتون رو برام بگید

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من نه! 

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

بی شک ارزش نداره همون خنده های بچت که پیشت قهقه میزنه به روزی یک میلیون کار کردن میارزه

نمیخوام احساسیش کنم از یه طرفم تو کشوری زندگی میکنیم که سه نفره هم کارکنی بازم کمه

ژیان لەئەوە لێشو هەر سەخت بوو، ئیمه مناڵ بووێن تینەدەگیشتین:)

اگه حقوق همسرت خوبه و کفاف یه زندگی رو میده

بمون پیش بچت عزیزم

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

من به شخصه خونواده رو برتر از هرچیزی میبینم ولی خب از یه طرف دیگم همون بچتون چ الان چ دوروز دیگه بزرگتر شه اون پول و حقوق شما خیلی چیزارو واسش جبران میکنه 

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

خواهر خوبم 

عزیز دلم قناعت کن و پیش بچه ت باش بخدا اگه بچه ت رو با نون و سیب زمینی بزرگ کنی 

بهتره تا تنهاش بذاری و شب براش گوشت و کباب بذاری 

بخدا در چشمان بچه ها غم از مادر دور بودن رو حس میکنیم 

دور نباش 

تو خونه ت باش و شادی بده به خونه 

عزیز دلم 

با عشق برات نوشتم 

چون یقین دارم کار درست اینه و‌خدا این رو میپسنده 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
منم می‌خوام همین کارو کنم ب نظرت پشیمون نمیشم؟!

اون لحظه که صبحانه یا نهار بچه ات رو سر وقت میدی یا خدا نکرده بچه مریض رو پیشش هستی و بهش رسیدگی می‌کنی قطعا به خودت و تصمیم مادرانه ات افتخار میکنی  

شاغل بودن به همههههههه چیز ارجحیت داره

اینهمه مادر خانه دار کنار بچشون التماس میکنن یکی بچشون نگهداره بتونن نفس بکشن

فردا بچه نمیگه ممنون ک موندی کنارم و پیشرفت نکردی

درعوض یقینا خواهد گفت چیزی ک میدونم مامانهای خانه دار ناراحت میشن.چون زمانه تغییر کرده

من معلم و مشاور مقطع ابتدایی هستم

بشدت در جریان دنیای مادر و کودک هستم