2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله دفع میشه نگران نباش

فدای تو بشم انشالله.

ببخشیدا سوالام تداعی خاطرات بدت شد.

ایشالله ۹‌ماه بعد بیای زیر همین پست خاطرات خوبت و بزاری. منم از تجربه بارداری بپرسم ازت😍😍😍

فدای تو بشم انشالله. ببخشیدا سوالام تداعی خاطرات بدت شد. ایشالله ۹‌ماه بعد بیای زیر همین پست خاطرا ...

عزیزم انشاالله شما بیاری من دیگه نمی تونم متاسفانه خیلی عذاب کشیدم

خدا رو شکر یه پسر ۱۶ساله دارم ولی نگم برات که چها کشیدم

قبل پسرم یه پسر ۸ماه تو ۳۴ هفتگی کیسه آبم سوراخ شد و بدنیا اومد که پنج روز بعد از دست دادمش

یه سقط و ی کورتاژ داشتم

من با همسرم فامیلیم یه پسر خوشگلم هم دو ماهش که شد بخاطر مشکل ژنتیکیمون از دنیا رفت و این کورتاژی که بهتون گفتم بخاطر همین بیماری بود که طفلک دخترم هم اون بیماری داشت حکم دادن ک سقط کنم ولی انقدر عذاب مشیدم میگم خدایا همین یدونه رو برام حفظ کن و هواشو داشته باش دیگه نمیخوام

انشاالله خدا به شما بچه های سلامت با تجربه های شیرین بده عزیز دلم

عزیزم انشاالله شما بیاری من دیگه نمی تونم متاسفانه خیلی عذاب کشیدم خدا رو شکر یه پسر ۱۶ساله دارم ول ...

عزیزم.....

خدا برات حفظش کنه انشالله. آره بابا یه دونه داری کافیه چون سر هر سقط انکار یه دور زایمان کردی بدن تحلیل میره.انشالله هیچ وقت بیماری و سختی نبینی دیگه. 

عزیزم فدای تو. انشالله برا همه مون هرچی خیره همون بشه

سلام دوستان.منم ناخاسته باردارشدم و بچم کوچیک بود و خیلی دربه در دارو بودم و نمیتونستم اعتماد کنم.البته پارسال بود و داخل همین نی نی سایت خانم حسینی رو معرفی کرده بودن خیلیا راستش اول فکرکردم تبلیغ هست ولی باهاشون تماس گرفتم حس خوب ازشون گرفتم و دارورو سفارش دادم ویکروزه ب دستم رسید شهرستان بودم.هم داروشون خوب بود هم راهنماییشون دلسوزانه بود همونطور که دوستان گفته بودن.6ماه پیشم به جاریم معرفیشون کردم.ایشونم ازشون تهیه کردن و راضی بودن.این شمارشونه امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم چون درک میکنم.09385283917

از ی ماما گرفتم ب اسم خانم سهیلی والا خدا خیرش بده من 9 هفته بودم شرایط نداشتم قرص سایتوتک برام تهیه کرد شوهرم برد ب پزشک زنانم نشون داد گفت فایزر سقط کردم و بقایا ام نداشتم خداروشکر شمارش میزارم خیلی با حوصله و وقت میزاره 09197141487

شانس گند من از هر ۵۰۰۰۰ نفر یه دونه اونم منم. دوقلوهای به هم چسبیده از سینه😔😔😔😔

عزیزم خدا بزرگه دکتر خوب انتخاب کن اگه با قرص بیوفتن خیلی بهتره چون با کورتاژ میگن استخونا خورد میشه باعث زخم بدنت مبشه