2777
2789

سلام دوستان من در جریان ی کار رفتم ی محیط اداری اونجا یکی از کارکنانش ک مسیول کار من بود وقتی من دید مردمک چشاش خیلی بزرگ شد بعد دیدم خیلی نگام میکنه و لبخند میزنه بنظرتون عاشقم شده؟

همه این سختیام بخاطر اعتماد زیادی بود ک داشتم پشیمون نیستم ولی امیدوارم ناامید نشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مردمك چشماش 😐

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
خدایا وایسادی تخم چشای مردمو نگاه میکنی یعنی چی🤣🤣🤣🤣

بخدا انقد چشاش بزرگ شده بود انگار کل صورتش شده بود چشم اینجور ندیده بودم تاحالا 

همه این سختیام بخاطر اعتماد زیادی بود ک داشتم پشیمون نیستم ولی امیدوارم ناامید نشم