2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

220 بازدید | 16 پست

بنظرتون ماجرای جالب زندگیمو تعریف کنم؟😂😂

کل زندگیمو بسنده کردم به دو حرف  ۱:شانس مال کسیه ک تا اخرین لحظه تلاش میکنه۲:پایان همه چیز خوبه اگر پایان چیزی بدشد نگرانش نباش چون اون پایانش نیست😁

آرهههه بگووو

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبببببببب وقتی چهارده سالم بود ی بازی نصب کردم و برا اولین بار با پسرا اشناشدم چون بابام حساس بود تل هم نداشتم

کل زندگیمو بسنده کردم به دو حرف  ۱:شانس مال کسیه ک تا اخرین لحظه تلاش میکنه۲:پایان همه چیز خوبه اگر پایان چیزی بدشد نگرانش نباش چون اون پایانش نیست😁
خبببببببب وقتی چهارده سالم بود ی بازی نصب کردم و برا اولین بار با پسرا اشناشدم چون بابام حساس بود تل ...

خبببب

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)

هیچییییی دیگه رل زددددم درعرض یکروز بعد تلفنی ک حرفیدم از صداش خوشم نیومد کات کردم صداش زنونه میکرد😂😂😂

اسمش عباس بود یادش بخیر

چت زیادکردم یکی بود اسمش محمد بود بندری بود من شمالیم هیچی بااون رل زدم چقدر اسکل بودم۱۲سال تفاوت سنی داشتیم

بامحمد ۶ماه بودم اما هی رل هی کات هی رل هی کات

حالا سرچی کات میکردم؟ ی بارمیگفتم صدات خوب نیس ی بارمیگفتم حرامه میریم جهنم ی بارمیگفتم قیافت خوب نیس وااااای خدا ی بار یه هفته کات بودیم رفتم رل زذم مامانم فهمید بعد ی هفته اومد دوباره رل زدیم

هیچیییی دیگه منه اسکللللل میخواسم باهاش ازدواج کنم مثلا

هستین یادارم واس خودم تعریف میکنم😂

چه دورانی بوده😁

اون دوران هیچی من دوران افتضاح تری هم داشتم😂😂

چه دورانی بوده😁

جالبیش اینه همشو تو دفتر خاطراتم نوشتم😂