2777
2789
سلام عزیزم  من پیش دکتر رشیدی آی وی اف کردم هفته پیش سوالی داری بپرس

سلام گلم مبارک باشه😍❤ انشالا ک مثبت بشه 

چقد هزینت شد رفتی معتضدی؟ 

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم مبارک باشه😍❤ انشالا ک مثبت بشه  چقد هزینت شد رفتی معتضدی؟

سلام عزیرم 

ممنونم سلامت باشی فداتشم⚘😍اره رفتم معتضدی خیلی هم تمیز بود خیلی هم شلوغ نیست کلا هزینه بیمارستان شد ۴ تومن با دارو ها حساب کنی حدود ۷ تومن شد کلا

من کد دار کردم بیمه ام رو ۷۰ درصد هزینش رو دولت میده

شما تو چه مرحله ای؟

سلام عزیرم  ممنونم سلامت باشی فداتشم⚘😍اره رفتم معتضدی خیلی هم تمیز بود خیلی هم شلوغ نیست کلا ...

ای جان انشالا ک مثبته 

اره منم ی بار ای یو ای کردم منفی شد 

کد دار بیمه یعنی چی 

ما تامین اجتماعیم 

سری اول رفتم ای یو ای گفت باید بری فرهنگیام  شوهرم رفت انجام داد ی سری کار هارو 

دکترم گفت دو ماه دیه با دارو اگر نشد ای وی اف هنوز انجام ندادم 

بی بی نزدی؟ 

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌
سلام عزیزم  من پیش دکتر رشیدی آی وی اف کردم هفته پیش سوالی داری بپرس

سلام عزیزم ببخشید شما از کار دکتر رشیدی راضی بودین ان شاالله که نتیجه گدفته باشید من قراره برم پیشش کمتر از ۲۰ روز دیگه برای آی وی اف

الان یه ماهه اوابووست اسید فولیک و ویتامین دی داده مصرف میکنم خودش پانکچر و انتقال انجام میده؟توی بیمارستان انتقال داد برای شما یا مطب؟دفترچتون چی بود و چقد هزینه کردین ممنون میشم جواب بدین شرمنده خیلی سوال پرسیدم تقریبا ۶ ساله منتظرم خدا بخواد قراره این ماه برم و آمپولامو شروع کنم