2777
2789
عنوان

خواهش می کنم کمکم کنین

161 بازدید | 61 پست

من تو انتخابم موندم اقا پسر از تایم دانشگاه ۷سال بود پیگیر من بودن و من هرسال نه می گفتم تا این اوخر که اومدن موقعیت ازدواج تا حدودی دارن باباشون خونه خریده بعد عید ماشین خودش یه کار نیمه دولتی داره یه سال استخدام شده خانوادشون انگار از لحاظ مالی از ما بالاترن چیزی که هست قیافش زشت نیست ها ولی به دل من نمیشینه کل خواستگارهام رد کردم مامانم میگه سنت میره بالا دیگه موقعیت ازدواج پیدا نمی کنی از طرفی از  پسرداییم خوشم میاد اونم نمی دونم زن داییم یا پسر داییم از من خوشش میاد کلا تو هوام ازمون استخدام دارم اصلا نمی تونم تمرکز کنم اینم بگم اواخر یه خواستگار داشتم حدود یه سال درگیر بودم خوشم اومده بود ازش و پسرع هم از من ولی خانوادش بخاطر اختلاف طبقاتی اجازه ندادن حال روحیم اصلا خوب نیست از طرفی از بالارفتن سنم میترسم😪😪😔😔😖

من  فکر می  کنم این  عشق  به پسر دایی یک  طرفه  هست 

چونکه  اگر براش مهم بودی انوقت که یک  سال در گیری خواستگار قبلی بود می امد 

ببین  اسم  کار را نیار 

چون  همه  جوانها در گیر بی کاری و این  چیزا  هستن 

اتفاقا  اگر این  اقا  جدید بیاد و مادرت  به اطلاع زن دایی ت برسونه  خیلی  قشنگ  تلکلیفت  با  خودت و اون شخص مشخص  میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط دقت كن انقدر باهاش برو و بيا تا زير و بم رفتارشو در بياري ببين با خانواده ش چجوري وفتار ميكنه خرج كردنش احترام گذاشتنش به بقيه در مورد دشمناش چجوري صحبت ميكنه صبر و تحملش چقدره آدم دمزمي مزاجي هست يا نه چقدر تعصب داره روت بددل هست يا نه نظرش در مورد رفت و آمدت با دوستات چيه توي رانندگي چطور عصباني ميشه واكنشش چيه همه اينارو بسنج و چندبار مشاوره برو و به مشاور بگو اين رفتاراش و 

رفتار خانواده ش باهات چجوريه خانواده ش در مورد ديگران و دشمناشون چطور حرف ميزنن تحقيق هم زياد بكنين ازشون و تعاريف خوب و بد مردم روي يه كاغذ بنويس عاقلانه بذار كنار شناختايي كه خودت ازش بدست آوردي و تصميم بگير تحقيق كمك كننده ست اما معيار اصلي نيست چون دوست تعريف الكي ميكنه و دشمن الكي بديشو ميگه خودت بايد دودوتا چهارتا كني 

و اينكه براي ازدواج تا قبل سي سالگي هيچوقت دير نيست تا قبل ازدواج هرچي درس بخوني و خودتو بالا بكشي پولدار بشي پيشرفت كني به نفع خودته

با كمال احترام،لطفاً آقايون داخل تاپيك هاي من شركت نكنن،ممنونم🙏🏻
از بالا رفتن سن نترس  این که این آقا شرایط مالی خوبی دارن خیلی خوبه اما رفتار و اخلاقش چطوره ب ...

اخلاقش جوریه هرچی من می گم قبول دارن مثلا موهاش یکم کم پشته قبول کرده کاشت کنه فقط از این میترسم همه چی رو مامان و باباش فراهم کرده مامانی باشه از من یه سال بزرگتره یکم من مذهبی ام ولی اون کلا ازاده فقط به خدا اعتقاد داره یکم اختلاف طبقاتی داریم 

من  فکر می  کنم این  عشق  به پسر دایی یک  طرفه  هست  چونکه   ...

البته اینم بگم زن داییم خیلی سخت پسنده ولی پسرداییم خیلی بابام و دوست داره به بابام کمک می کنه مثلا عید اومدنی اصلا دوست نداشت پاشه یا ما رفتیم خونشون تنهایی اومد تا کوچه بدرقمون کرد یه چیزی که هست داییم اینا سطح مالی و فرهنگی و از هر لحاظ با پسرداییم شبیه همیم از اون پسرا نیست بهش پیام بدم خیلی سربه زیره

فقط دقت كن انقدر باهاش برو و بيا تا زير و بم رفتارشو در بياري ببين با خانواده ش چجوري وفتار ميكنه خر ...

من ۲۷ سالمه الان 

خیلی ممنونم خیلی قشنگ گفتید حتما این کارو انجام میدم

من ۲۷ سالمه الان  خیلی ممنونم خیلی قشنگ گفتید حتما این کارو انجام میدم

خواهش ميكنم انشالله خوشبخت بشي و پرآرامش باشي

اگر بازم چيزي به ذهنم برسه برات مينويسم واقعاً بعد اينكه بياي سر زندگي اينا خيلي برات مهم ميشه

آهان صحبت كردن داخل جمع ام خيلي مهمه اينكه تيكه ميپرونه به اين و اون يا نه

و بددهن بودن!بددهن بودن بعد از زير سقف رفتن خيلي بيشتر ميشه

اگر همش قضاوتت ميكنه بدون ذهنش منفيه و كارت خيلي سخته!!!

خواهش ميكنم انشالله خوشبخت بشي و پرآرامش باشي اگر بازم چيزي به ذهنم برسه برات مينويسم واقعاً بعد اي ...

واقعااااا نمی دونم چطوری تشکر کنم ازتون ما الان فقط تو پیام صحبت می کنیم البته ایشون میگه با خانوادشون بیان چیزی هم که هست میترسونه تنها ارزوم تو دنیا رسیدن به تو احساس شک دارم به دوست داشتنش

و اينكه مردا بعد از ازدواج يه دور ديگه بار ميان يهني چي

يعني يه سري تنظيمات دست خودته يعني هر رفتاري كه از اول بكني طبق همون ديگه پيش ميره و ديگه هم نميتوني تغييرش بدي يا خيلي سخت

مثلاً اگر رفت برات لباس بخره و هر دفعه تو دنبال اين بودي براي اينكه بهش فشار نياد كمتر خرج بذاري روي دستش ديگه انتظار نداشته باش برات خوج كنه چون بعدش بهت ميگه ولخرج و ...

سعي كن متعادل باشي يعني نه خيلي زياد خرج كني و نه كم هميشه لياقت خودت و طلب كن ازش البته نه طلبكارانه غيرمستقيم و بهش محبت كن كه متمايل باشه برات خرج كنه

توي تصميماتت عجولانه و جوگيرانه تصميم نگير چون اولش از ذوقت هركاري ممكنه انجام بدي و بعدنا اگر ذوقت بخوابه و نتوني مشكل برات پيش مياد متعادل باش خيلي متعادل منظورم توي پوشش و حجابت مثلاً و كلاً همه چيز

سعي كن يه شغل با وجهه خانومانه مخصوص يه زن متأهل و بدون حاشيه در نظر بگيري مشغول كاري بودن خيلي خيلي خيلي بهتر از توي خونه نشستم و فكر كردن به حرفا و حاشيخ هاست و حتي جذابيتت و احترامت هم بيشتره براي مرد چون يه آدم مفيدي

و اينكه مردا بعد از ازدواج يه دور ديگه بار ميان يهني چي يعني يه سري تنظيمات دست خودته يعني هر رفتار ...

بی نهایت ممنونم از لحاظ حجاب متعادلم و شغل هم دارم تا حدودی ولی می خوام امسال استخدام دولتی بشم از لحاظ قیافه همه می گن متوسط به بالام خانوادم شاید از لحاظ مالی متوسط یا شاید متوسط به پایین باشه ولی خیلی ابرومندن

واقعااااا نمی دونم چطوری تشکر کنم ازتون ما الان فقط تو پیام صحبت می کنیم البته ایشون میگه با خانوادش ...

خواهش ميكنم

خب اگر شرايط اوكيه و خانوادتون هم تمايل دارن بيان چه اشكالي داره

اما از من به شما نصيحت زود پيش نرو به فرض الان تا اومدن نشينيد سريع تاريخ بله برون تعيين كنيد نه خيلي آهسته و پيوسته پيش بريد مطمئن باش اينطوري احترام خودت هم بيشتره و هم اينكه از اين فرصت ها براي شناخت استفاده كن قبل از اينكه بيان هم ميتونيد يه پرس و جو كلي راجع بهشون بكنيد

اما اينجوري نه كه تا يكي بد گفت بگيد نه و نيان پس حتماً بدن نه

يا يكي خوب بود ديگه در پوست خودت نگنجي بگي واي چه شانسي آوردم

ببين الان در مورد هركسي كه سوال كني معمولاً يه سري نظرا مثبته يه سري نظرا منفيه بايد از تعداد زيادي آدم  سوال كنيد و در نهايت تصميم بگيري و اينكه اصل تحقيق براي اينم خوبه كه يه وقتايي يه حقيقت هاي خيلي بزرگي ممكنه توي تحقيق فقط فهميده بشه

و اينكه جوري انتخاب كن كه واقعاً به دلت بشينه به خودت نقبولون با خودت بگو من لياقت اينكه معيارامو بخوام دارم

خواهش ميكنم خب اگر شرايط اوكيه و خانوادتون هم تمايل دارن بيان چه اشكالي داره اما از م ...

من يكي از آشناهامون براي دخترش رفته بودن تحقيق با خودشون قران برده بودن گفته بودن لخاطر اين قران و اين قران شاهد راستش و بگو 

من يكي از آشناهامون براي دخترش رفته بودن تحقيق با خودشون قران برده بودن گفته بودن لخاطر اين قران و ا ...

بحث اینجاست که به دلم نمیشینه اصلا شوروذوق ندارم 😥 مامانم میگه انقد نه بگو تا دیگه نتونی ازدواج کنی خیلی تازگیا میترسم از این که سنم بره بالا