2777
2789

اخرین پریودم ۱۷ اسفند بود 

۲۷ ام رابطه محافظت نشده داشتم از دوروز بعدش لکه بینیم شروع شد 

۷ فروردین ازمایش دادم بتام ۶۲ بود 

۱۰ فروردین ازمایش دادم ۷۱ بود 

امروز رفتم دکتر میگه چون کم زیاد شده بتات و دوبرابر نشده تو ازمایش قبلی یا خارم رحمیه یا بارداری خوبی نیست

چیکار کنم حال روحیم خوب نییت امکان داره خوب باشه؟

دوباره ازمایش نوشته گفت به فاصله ۴۸ ساعت بده ببین دوبرابر میشه بانه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

عزیزم با این وضع بتا و لک بینی خیلی امیدوار نباش ۹۰ درصد خودبه‌خود دفع میشه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب آزمایشت مثبت اومد ؟بعد لک داشتی؟

اره ولی عددش دوبرابر نشده بود

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

جواب آزمایشت مثبت اومد ؟بعد لک داشتی؟

😔😔

ای وای 😪😪😪امیدارم ت حاملگی بعدیت مشکلی نداشته باشی ولی بتات خیلی پایین فک میکنم دفع میشه خود ب خو ...

اخه ده روز بعد لقاح ازمایش دادما