2777
2789
عنوان

انگشتر طلا رو شکستن

503 بازدید | 12 پست

سلام...ی سوال داشتم میشه راهنمایی بفرمایید 

من یه انگشتر خریدم میخواستم سایز کنم ،تعمیر کار انگشترو شکست و گفت این تیکه میشه باید بری به طلافروشی ک خریدی و عوض کنی ...طلافروشی میگه نه باید تعمیرکار خسارت بده ،بنظرتون حق با کدوم بود و من چکار کنم حالا😵‍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین زورت به کدوم میرسه.تعمیرکارها معمولا خسارت رو برعهده نمیگیرن طلافروش هم میگه به من چه. خودت نم ...

طلا فروش گفت انگشترو بده به تعمیرکار دیگه 

ما هم دادیم به اون گفت درست میکنم ولی بنظرت اون انگشتر بدرد میخوره دیگه؟

تعمیرکار میگه این طلا خشک بود ،طلا نباید بشکنه  میگه طلا ایراد داره

الان مادر من و خیلی خانم ها تشخیص میدن چ طلایی خشک و طلایی نه 

طلایی که خشک تر درصد طلاش بالاتر تا مس یا فلزات دیگ 

[QUOTE=283659519]طلا فروش گفت انگشترو بده به تعمیرکار دیگه  ما هم دادیم به اون گفت درست میکنم ولی بنظرت اون ان.اینجا ایران هست.باید با یه ادمی بری که  حساب تعمیر کار طلارو برسه .موبایلم رو تعمیر کار موبایل خراب کرد مجبور شدم دادوبیداد کتم همون جا برام درست کرد .